F

Intersteel Deurdrangers

Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek
Uitvoeringen voor brand- en rookwerende deuren CE 1121 / EN 1154

Design

Intersteel introduceert een nieuwe deurdrangerserie met kenmerken op het gebied van design en techniek. Een eigentijds design maar ook per model te wijzigen in een soft-line model zowel in roestvast staal als roestvast staal gepolijst. Dus voor elk interieur de bijpassende uitvoering. Afhankelijk per model zijn er veel technische mogelijkheden zoals instelbare sluitkracht, sluitvertraging, openingsdemping, blokkeersysteem en CAM techniek (CAM uitvoering is een speciale nokkenas techniek) waardoor tevens een geringe openingsweerstand is te realiseren. Ideaal voor openbare toegangen, verzorgingscentra etc. Alle modellen zijn uiterst compact.

Deurdrangers

Intersteel deurdrangers
Met een deurdranger zorgt u ervoor dat een deur na opening automatisch weer sluit. De deurdrangers van Intersteel kenmerken zich door een strak design en een hoge kwaliteit. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en met bijbehorende accessoires. De deurdrangers van Intersteel voldoen allemaal aan de norm EN 1154, waarin eisen en beproevingsmethoden zijn vastgelegd waaraan deurdrangers moeten voldoen.

Sluitkracht conform EN 1154

In tabel 1 wordt conform de Europese Norm EN 1154 de sluitkracht vermeld per deurdrangerklasse, maximale deurbreedte, maximaal deurgewicht en het moment in de sluitrichting in Nm. Met deze nieuwe deurdrangerserie beschikt Intersteel over een fraai assortiment deurdrangers waarmee voor
elk deurdesign een passende oplossing is te realiseren.

De in onze webshop opgenomen deurdrangers type DR 110DR 112 en de onzichtbaar te
monteren uitvoeringen DR 116 en DR 118 zijn voorzien van de nieuwste techniek “nokkenas” constructie. (CAM uitvoering). Deze unieke “nokkenas” constructie staat borg voor een ongekend geringe openingsweerstand. Voor deurstellen adviseren wij tevens een mechanische sluitvolgorde regelaar toe te passen. Voor elk type deurdranger verwijzen wij u naar de aparte productpagina.

Sluitkracht per deurdrangerklasse
Hoekbrackets op aanvraag.

Nagenoeg alle producten die in onze webshop staan zijn in samenwerking met Daedalus Door Control Co. Ltd.