F

Fusion - by Bas König

Intersteel Exclusives

Bas König

Intersteel Exclusives - Fusion by Bas König
Het streven naar perfectie en oog voor detail, dat zijn de uitgangspunten van Intersteel designer Bas König. Zijn ontwerpen kenmerken zich door een mooie strakke vormgeving en een nauwkeurige afwerking. “Ik haal mijn inspiratie uit het alledaagse en vindt hierbij comfort en kwaliteit een belangrijk uitgangspunt” vertelt Bas König. Voor Intersteel heeft Bas König de Fusion lijn deur- en raambeslag ontworpen, waar ook zijn grote passie voor koken in terugkomt. “Ik ben een liefhebber van fusion koken, waarbij verschillende kookstijlen worden gecombineerd om nieuwe smaken te ontdekken.” Deze combinatie van stijlen is ook terug te zien in de ontwerpen van König, waar de strakke look van roestvast staal wordt gecombineerd met de prettige feel van zwart rubber. Hierdoor is er een unieke lijn deur- en raambeslag ontstaan met een bijzondere combinatie van materialen. Deze lijn is opgebouwd uit drie verschillende deur- en raamkrukken. Voor een robuuste uitstraling heeft König de Solid Fusion ontwikkeld, voor een meer sierlijke uitstraling is er de Elegant Fusion en houdt u meer van een bijzonder design, dan kunt u kiezen voor de Special Fusion.

Kwaliteit & onderhoud

Intersteel Exclusives - Fusion by Bas König
De Fusion lijn van Bas König is geproduceerd uit een combinatie van zwart rubber en roestvast staal in de kwaliteit AISI 304. Door het gebruik van RVS, hebben de producten een lange levensduur. Daarnaast voldoet deze lijn deur- en raamkrukken aan de Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deur- en raambeslag. Deze deur- en raamkrukken zijn getest op intensief gebruik en hebben gebruikersklasse vier meegekregen. Hierdoor zijn de deur- en raamkrukken ook toe te passen in projecten, van luxe woningbouw tot utiliteitsbouw. De rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor de deurkruk beter op zijn plek wordt gehouden. Ook hebben de rozetten een metalen onderconstructie en hierdoor een langere levensduur. Tot slot zijn de deur- en raamkrukken geveerd. Op de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek.

Accessoires

Intersteel Exclusives - Fusion by Bas König
De deur- en raamkrukken van Bas König kunnen gecombineerd worden met onderstaande rozetten. U heeft de keuze uit roestvast stalen rozetten in een geborstelde of een gepolijste uitvoering. De rozetten zijn verkrijgbaar in een blinde uitvoering, met sleutelgat en met profielcilindergat zonder nokken, of als toiletsluiting met nokken. De rozetten hebben een diameter van 55 en een dikte van 8 mm, de tekeningen staan op iedere productpagina.

RVS geborsteld
0035.347216 | 0035.3472170035.347219 | 0035.347260

RVS gepolijst
0036.347216 | 0036.3472170036.347219 | 0036.347260

DOWNLOAD BROCHURE