Deurintercom eGuard videobel DG8500

BW-DG8500

4003482485002

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Door eGuard Video Bell DG8500 - de video-deurintercom! Deze slimme deurbel registreert bewegingen en gebruik van de belknop. Op uw smartphone of tablet ziet u via de app wie er voor de deur staat. De eGuard is ook voorzien van intercomfunctie, u kunt dus direct, van afstand, communiceren met degene die voor uw deur staat.

Meer details

€149.00

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Mogelijk benodigd gereedschap schroef / boormachine | meetgereedschap
Geschikt voor deurdikte 38 - 110 mm
Materiaal Kunststof
Merk Burg-Wächter
Garantie 2 jaar
Kleur Zilvergrijs

Meer info

Door eGuard Video Bell DG8500 - de video-deurintercom! Deze slimme deurbel registreert bewegingen en gebruik van de belknop. Op uw smartphone of tablet ziet u via de app wie er voor de deur staat. De eGuard is ook voorzien van intercomfunctie, u kunt dus direct, van afstand, communiceren met degene die voor uw deur staat. Handig voor pakketbezorgers of bezoekers zodat u kunt u aangeven wanneer u weer thuis bent. Het enige wat nodig is, is een verbinding via Wi-Fi en de Tuya smart-app op uw telefoon of tablet. U kunt de videobel monteren op de plaats van uw oude bel. Eventueel kunt u de bestaande kabels gebruiken. De gong die u nu gebruikt kan meestal ook gebruikt blijven. 

Deurbel met 16 verschillende tonen
Er wordt een draadloze gong bij deze WLAN-deurbel meegeleverd. Deze werkt op batterijen en kan door het bereik van 30 meter overal in huis worden geplaatst. Als iemand op de belknop op de eGuard drukt klinkt de deurbel in huis. U kunt kiezen uit 16 verschillende geluiden en 5 volumeniveaus. Als iemand aanbelt krijgt u ook een pushbericht op uw smartphone.

160 graden zicht, HD-kwaliteit en nachtzicht
De video deurtelefoon biedt een zicht van 160 graden. Zowel live-weergave als video en audio zijn mogelijk, beiden in schitterende HD-kwaliteit. Natuurlijk werkt de videodeurbel ook in schemering en in het donker door de geïntegreerde infrarood nachtzicht-LED's. De door eGuard is voorzien van een bescherming tegen fel zonlicht.

Videodeurbel met bewegingsdetectie: bediening met gratis app
U bepaalt zelf op welke afstand tot de voordeur een persoon moet worden geregistreerd, de instellingen kunt u via de app aanpassen. Dit is heel gemakkelijk en intuïtief te gebruiken en is natuurlijk beschikbaar voor iOS en Android. In de Door eGuard Videobel DG8500 kan een SD-geheugenkaart tot 128 GB worden geplaatst om opnames op te slaan (niet meegeleverd). Verder is het natuurlijk mogelijk om opgenomen video's te bekijken via de app.

Kenmerken
- WLAN-camera en deurintercom
- Live video en opgenomen beelden bekijken via de gratis app 
- HD-videokwaliteit
- Geschikt voor dag- en nachtgebruik
- Detectiehoek 160 °
- Bewegingsdetectie
- Tweerichtingsaudio met ruisonderdrukking
- Push-melding wanneer de bel wordt geactiveerd
- Radiogong voor installatie binnen
- Ondersteunt opname met microSD-kaart tot 32 GB
- Zon- / regendak beschermt tegen weersinvloeden
- Geschikt voor gebruik binnen en buiten (IP55)

10 Andere producten in dezelfde categorie: