SKG3 Veiligheid-rozet rond tbv oplegsloten met kerntrek beveiliging messing titaan PVD

0050.375599

8714186507728

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Deze kerntrekrozet is speciaal bedoeld voor oplegsloten. Door het gebruik van een hoge kwaliteit roestvast staal (AISI 316) voorzien van hoogwaardige messingkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. 

Meer details

€59.00

inclusief BTW

€59.00

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Inhoud verpakking Veiligheid-rozet, bevestigingsmateriaal
Synoniemen veiligheid rozet, veiligheidsrozet
Kerntrek beveiliging Ja
Waar is het artikel voor geschikt? veilig afsluiten van een voordeur ook als extra rozet te gebruiken
Mogelijk benodigd gereedschap schroef / boormachine | kruiskop schroevendraaier | meetgereedschap | inbussleutel wordt meegeleverd
Interieurstijl Landelijk & Klassiek
Finish Messing titaan PVD
Materiaal RVS
Keurmerk SKG***
Serie Intersteel Essentials
Merk Intersteel
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Eenheid Per stuk
Vorm rozet/schild Rond

Meer info

Deze kerntrekrozet is speciaal bedoeld voor oplegsloten. Door het gebruik van een hoge kwaliteit roestvast staal (AISI 316) voorzien van hoogwaardige messingkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. Daarnaast is deze rozet SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend product gaat. 

U kunt deze rozet toepassen op oplegsloten met een vaste of losse staartcilinder van onder andere Lips en Nemef. En in het geval van renovatie, is montage extra eenvoudig. U kunt dan namelijk gebruik maken van het bestaande gatenpatroon in de deur.

Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.

Kerntrekrozet voor oplegsloten

 

30 Andere producten in dezelfde categorie: