Intersteel magneet badkamer/toiletslot 63/8mm met RVS voorplaat

0094.957065

8714186427415

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Woningbouw magneet badkamer/toilet slot 63/8mm, voorplaat afgerond RVS. Onzichtbaar slot op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door de magnetische sluitplaat uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. 

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€14.95

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Inhoud verpakking Woningbouwslot | Sluitkom | Bevestigingsmateriaal voor montage
Type slot Badkamer/toiletslot
Materiaal Metaal
Slotafstand WC 63/8
Merk Intersteel
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Eenheid Per stuk
Kleur voorplaat RVS

Meer info

Woningbouw magneet badkamer/toilet slot 63/8mm, voorplaat afgerond RVS. Onzichtbaar slot op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door de magnetische sluitplaat uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, u voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat u er onverhoopt achter blijft haken.

Magneetsloten
De Intersteel onzichtbare sloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, een klavierslot, een badkamer-/toiletslot en een cilinder dag- en nachtslot. Uniek bij de laatste drie is het gepatenteerd blokkeer mechanisme van de dagschoot. Daardoor zit er geen nachtschoot in de sloten en hebben alle typen sloten dezelfde sluitplaat. Dit vergemakkelijkt de montage en verkleint de kans op fouten. Inclusief sluitplaat en roestvast stalen voorplaat. Voor montage kunt u dezelfde inbouw- en freesmaten gebruiken als een standaard woningbouwslot.

Magneetsloten: "Innovatie op het gebied van sloten"

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...