Olivari deurkruk Planet Q op vierkant rozet antraciet mat titaan PVD

M203NSB8BUS

8714186477403

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Deurkruk Planet Q is ontworpen door de Italiaanse architect Luca Casini. Kenmerkend voor deze deurkruk is de strakke vormgeving en het scherpe lijnenspel. Deze deurkruk is uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige matte antracietkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. 

Meer details

€174.95

inclusief BTW

U betaalt in deze shop altijd veilig
U betaalt in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Geschikt voor deurdikte 35 - 48 mm
Mogelijk benodigd gereedschap Inbussleutel (wordt meegeleverd)| kruiskop schroevendraaier | platte schroevendraaier | schroef / boormachine | meetgereedschap
Inhoud verpakking Set deurkrukken | Bevestigingsmateriaal voor montage
Synoniemen klink, deurklink, kruk, deurknop, deurgreep
Geveerd Geveerd
Interieurstijl Modern & Strak
Finish Antraciet mat titaan PVD
Materiaal Messing
Serie Intersteel Exclusives
Merk Olivari
Garantie 10 jaar functionaliteitsgarantie
Design Luca Casini
Eenheid Per paar
Vorm rozet/schild Vierkant
Klasse EN1634-2:2008
Brandwerendheid 60 minuten

Meer info

Deurkruk Planet Q is ontworpen door de Italiaanse architect Luca Casini. Kenmerkend voor deze deurkruk is de strakke vormgeving en het scherpe lijnenspel. Deze deurkruk is uitgevoerd in messing en voorzien van een hoogwaardige matte antracietkleurige PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Hierdoor is het behoud van de oorspronkelijke finish gegarandeerd voor een periode van 10 jaar. De vierkante rozet is maar liefst 5 mm dun, waardoor het een strakke uitstraling creëert. Daarnaast is de rozet voorzien van nokken en een veer, waardoor hij beter op zijn plek wordt gehouden. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

30 Andere producten in dezelfde categorie: