F

Over ons

Ons bedrijf

Noviostores.nl is het bedrijf achter een aantal product- en of merkgerichte webshops in Nederland.

Onze shops worden gekenmerkt door een breed aanbod van producten. Wij selecteren kwalitatief hoogwaardige producten van betrouwbare merken waar u lang plezier van zult hebben.

In onze webshops proberen wij u zoveel mogelijk productinformatie te geven. Wilt u meer weten over een product? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een goed advies!

  • Deskundig
  • Kwaliteitsproducten
  • Betrouwbaar en veilig
  • Vanaf € 49,- betalen wij de verzendkosten
  • Snelle levertijden
  • 14 dagen zichttermijn
  • Uitstekende service

Ons team

cms-img

Vertrouwd, ervaren en klantgericht

Ons team bestaat uit verschillende mensen met veel ervaring in de (online) detailhandel. Wij stellen alles in het werk om u snel het gewenste product te leveren, u de juiste productinformatie te geven te adviseren over uw aankoop.

Webhsop Keurmerk

Emota - European Trustmark

Sinds begin 2015 zijn wij aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit bevestigt dat u als consument veilig en betrouwbaar bij ons kunt winkelen: U kunt veilig betalen, u heeft te maken met een echt bedrijf, uw privacy is gewaarborgd, er is sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en u heeft na aankoop een afkoelingsperiode van 14 dagen.

Klantervaringen

Mijn ervaring met Noviostores.nl is zeer goed. Ze verkochten precies het product dat ik zocht, ik kon het makkelijk bestellen en het werd snel geleverd.

Dhr. K. van der Veen, Amstelveen

Hartelijk dank voor de snelle levering van mijn bestelling. Ik zal jullie van harte aanbevelen en als ik nog wat nodig heb zeker nogmaals bestellen. Zoeken, bestellen, betalen, alles ging erg snel en makkelijk.

Mevr. J. Wijnia, Wolvega

Bekijk onze reviews bij The Feedback Company