Complete schuifdeuren

De trend van het moment: stalen schuifdeuren. In alle woonbladen ziet u deze deuren verschijnen. Deze minimalistische deur is door zijn industriële accenten passend voor in ieder huis. Ideaal voor het afschermen van ruimtes of en ruimte besparen. Monteer hem gemakkelijk zelf met de DIY Cubo van Intersteel. Een strak en stijlvol uiterlijk van hoogwaardige kwaliteit. 

Complete schuifdeur kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €371,00 - €479,00

    € 371,00 - € 479,00

Deurhoogte

Deurhoogte

Type glas

Type glas

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Schuifdeuren op maat

De schuifdeuren van Intersteel zijn verkrijgbaar in vier varianten. Een hoogte van 215 cm of 235 cm met transparant glas of matglas. Deze stalen schuifdeuren worden geleverd met het stalen basic ophangsysteem voor het schuifrailsysteem, voorzien van een matzwarte poedercoating. Vanzelfsprekend wordt deze complete DIY-set aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding. 

Glazen schuifdeur

De stalen schuifdeuren bestaan uit een aluminium zwart profiel waar u keuze heeft uit twee soorten glas. Transparant of matglas. Waar u bij het transparante glas de ruimte open laat, kunt u bij het matglas ruimtes mooi scheiden. Naast dat u de stalen schuifdeur praktisch in kan zetten is het ook een mooie eyecatcher in uw huis. 

Glazen schuifdeur met matglas