Alle producten van het merk Door-line

De binnenbrievenbussen van Door-line zorgen voor een tochtvrije voordeur.

close

Prijs

Prijs

  • Range: €34,00 - €35,00

    € 34,00 - € 35,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is Door-line?

Het merk Door-line biedt een assortiment tochtweringen en afdichtingen voor woningen en de bouw. In Nederland gemaakte producten als  binnenbrievenbussen, tochtborstels, tochtstrips en tochtweringen. Door-line zorgt voor een tochtvrije en netjes afgewerkte voordeur.

Wat is een binnenbrievenbus?

Een binnenbrievenbus is een brievenbus die in de binnenkant van de voordeur wordt geplaatst. Dit type brievenbus is bedoeld om de opening in de deur af te dichten, waardoor de deur wordt afgesloten tegen tocht, vuil, vocht en ongedierte. 

Hoe werkt een binnenbrievenbus?

Een binnenbrievenbus bestaat uit een plaat die in de deur wordt bevestigd. De brievenbus is uitgerust met een klep of klepmechanisme aan de binnenzijde van de deur, waardoor post gemakkelijk naar binnen kan worden gegooid, maar niet naar buiten kan vallen. De montage van een binnenbrievenbus is eenvoudig en snel, vaak met voorgeboorde gaten en bijgeleverde schroeven.

Door-line binnenbrievenbussen

Een van de producten van Door-line is de binnenbrievenbus. Deze biedt verschillende voordelen:

- Tochtwerend en warmte-/koudewerend

Een van de grootste voordelen van Door-line binnenbrievenbussen is hun tochtwerende functie. Door de opening van uw voordeur effectief af te dichten, voorkomt u dat koude lucht binnendringt en warme lucht ontsnapt. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

- Ongediertewerend en stofwerend

Met een Door-line binnenbrievenbus hoeft u zich geen zorgen te maken over insecten of stof. De strakke afdichting zorgt ervoor dat uw woonomgeving schoner en hygiënischer blijft.

- Vochtwerend en geluidwerend

Vocht kan grote schade aanrichten aan uw woning. Door-line binnenbrievenbussen bieden goede vochtwering, waardoor uw deur en de omliggende structuren beschermd blijven tegen waterinfiltratie. Bovendien dempen ze buitengeluiden, wat bijdraagt aan een stillere en rustiger woonomgeving.

- Lichtwerend en energiebesparend

Naast het weren van tocht en geluid, blokkeert de Door-line binnenbrievenbus ook ongewenst licht. Dit kan helpen om de privacy in uw woning te verhogen. Daarnaast draagt de tochtwering bij aan een betere energie-efficiëntie, wat kan resulteren in lagere energiekosten.

- Eenvoudige montage 

Een ander voordeel van de Door-line binnenbrievenbussen is de eenvoudige installatie. De producten worden geleverd met voorgeboorde gaten en alle benodigde schroeven. Dit betekent dat u de briefplaat snel en eenvoudig kunt monteren op de gewenste hoogte van uw voordeur, zonder dat u professioneel gereedschap of expertise nodig hebt.

Door-line producten kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Door-line binnenbrievenbussen zijn een ideale oplossing voor een tochtvrije voordeur. Bij Deurbeslagdirect.nl vindt u deze producten tegen scherpe prijzen. Bezoek onze website om meer te weten te komen over het assortiment en bestel vandaag nog uw Door-line binnenbrievenbus.