Alle producten van het merk DX

Dulimex is een Nederlands merk met een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Het assortiment van DX bestaat onder anderen uit raamsluitingen & -beslag en scharnieren & paumelles. Alle producten voldoen, daar waar mogelijk en noodzakelijk, aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken.

Er zijn 148 producten.

Item 1-24 van 148 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is Dulimex?

Zoekt u naar hoogwaardig deurbeslag om uw interieur te vernieuwen? Het merkt Dulimex richt zich sinds 1982 op kwaliteit. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van diverse deurbeslagproducten van dit merk. Ideaal voor wanneer u bezig bent met het pimpen, moderniseren of verbouwen van uw interieur. Met specialisaties zoals kierstandhouders, scharnieren en deurvasthouders, streeft Dulimex continu naar productoptimalisatie, waardoor ze een sterke merknaam hebben opgebouwd. 

Aanbod van Dulimex deurbeslag

Als importeur, voorraadhouder en distributeur van diverse soorten ijzerwaren, bouwbeslag en beveiligingsartikelen in Europa, biedt Dulimex een uitgebreide selectie van hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Van scharnieren tot deurvastzetters, Dulimex voorziet in verschillende benodigdheden voor betrouwbaar en veilig deurbeslag. Verken ons ruime assortiment Dulimex deurbeslag bij Deurbeslagdirect en laat u adviseren over producten die perfect passen bij uw behoeften om uw interieur te vernieuwen.

Assortiment Dulimex deurbeslag bij Deurbeslagdirect

Bij Deurbeslagdirect.nl vindt u een ruime selectie van Dulimex-producten, waaronder:

- Scharnieren: Bij ons vindt u verschillende soorten scharnieren van Dulimex, waaronder scharnieren voor uw deuren, ramen of meubels.

- Deurvastzetters: Deurvastzetters zijn mechanismen die gebruikt worden om een deur tijdelijk open te houden op een specifieke positie, waardoor deze niet automatisch sluit. Dit kan handig zijn voor ventilatie of gemakkelijke toegang. 

- Paumelles: Paumelles zijn scharnieren die worden gebruikt om deuren en ramen te hangen. Ze bestaan uit twee metalen platen, één bevestigd aan het frame en de andere aan het deur- of raamblad. Hun functie is om het openen en sluiten soepel te laten verlopen. 

- Sluitplaten: Sluitplaten zijn metalen platen die gebruikt worden in combinatie met sloten, waarbij de sluitplaat wordt bevestigd aan het kozijn en het slot in de deur. Ze zorgen voor een stevige en veilige sluiting van de deur.

- Woningssloten zijn sloten die specifiek ontworpen zijn voor het beveiligen van deuren en ramen in woningen tegen ongeoorloofde toegang. Ze kunnen verschillende mechanismen bevatten, zoals cilindersloten, insteeksloten, of meerpuntssluitingen.

Dulimex producten kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Bij Deurbeslagdirect vindt u een uitgebreid assortiment Dulimex producten, waaronder DX sloten, Dulimex bommerscharnieren, een Dulimex codeslot, deurspionnen, deurveren, deursluiters, inboorpaumelles, kierstandhouders, of Dulimex deurvastzetters. Profiteer van onze snelle levering, gratis verzending bij bestellingen vanaf 49 euro en geniet van 14 dagen bedenktijd. Ontdek vandaag nog ons aanbod en upgrade uw deuren en ramen met betrouwbaar Dulimex hang- en sluitwerk. Kies voor veiligheid en kwaliteit met Deurbeslagdirect!