Scharnieren en Paumelles

De juiste scharnier of paumelle zorgt voor een subtiele sluiting van uw deur of raam. In ons assortiment vindt u scharnieren en paumelles in diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Zo zijn er afgeronde en rechthoekige scharnieren. Bij de producten staat aangegeven tot hoeveel kilo gewicht het product kan houden. Zo bent u er zeker van dat uw deur veilig blijft hangen. Voor buitendeuren hebben we ook deurscharnieren met SKG keurmerk.

Zwarte scharnieren || RVS scharnieren

Scharnier of Paumelles kopen?
Category image
close

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • Range: €2,00 - €130,00

    € 2,00 - € 130,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Keurmerk

Keurmerk

Brandwerendheid

Brandwerendheid

Werking

Werking

Er zijn 99 producten.

Item 1-24 van 99 in totaal item(s)

Actieve filters

Paumelle voor een deur nodig?

Een paumelle heeft dezelfde werking als een deurscharnier, maar werkt net iets anders. Een paumelle is opgebouwd uit twee losse onderdelen. Het ene onderdeel met de ‘pin’ bevestig je aan het deurkozijn. Het andere onderdeel - dat over de pin kan worden gehangen - bevestigt u aan de deurpost. Zo kunt u de deur gemakkelijk afhangen in het kozijn. De twee onderdelen vallen als het ware in elkaar. Het voordeel van een paumelle is dat u de deur gemakkelijk uit het kozijn kunt tillen. 

Zwarte scharnieren

Geef uw kamer een stijlvolle uitstraling met zwart deurbeslag. Zoekt u mooie zwarte scharnieren? Dan zit u goed met de producten van het merk Intersteel. Ideaal voor mooie donkere kozijnen. Zo vallen ze bijna niet meer op. Wilt u uw hele deur voorzien van zwart deurbeslag? Bekijk onze bijpassende deurgrepen.

RVS Scharnieren en paumelles

Wilt u een industriële of moderne stijl? Dan zijn de RVS scharnieren een goede oplossing. Ontdek al onze producten in een RVS geborstelde, of een gepolijste uitvoering.

Sierhulzen

In ons assortiment hebben wij ook diverse sierhulzen om de scharnieren weg te werken. 

Wilt u meerdere producten kopen?
Vraag dan vrijblijvend per telefoon of e-mail een offerte aan. Bel ons op: 024- 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl.