Alle producten van het merk AXA

Ontdek de veiligheidsproducten van AXA bij Deurbeslagdirect om inbraak te voorkomen. 

close

Prijs

Prijs

  • Range: €34,00 - €99,00

    € 34,00 - € 99,00

Type product

Type product

Materiaal

Materiaal

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Slotafstand i

Slotafstand

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Er zijn 102 producten.

Item 1-24 van 102 in totaal item(s)

Actieve filters

Veiligheidsproducten van AXA

Met de veiligheidsproducten van AXA voor raam en deur kunt u zonder zorgen van huis. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van buitenaf goed waarneembaar wat inbrekers op voorhand afschrikt. Alle AXA Home Security veiligheidsproducten hebben het SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid. Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen is Axa al jaren in staat snel op de vraag van de markt te reageren en slimme oplossingen voor ramen en deur te ontwikkelen.

Bij Deurbeslagdirect bieden we een uitgebreide selectie van AXA veiligheidsproducten: kies uit achterdeurbeslag of voordeurbeslag. Met AXA kunt u met vertrouwen uw huis verlaten, wetende dat uw eigendommen goed beschermd zijn. Ontdek meer over de veiligheidsproducten van AXA en de voordelen die ze bieden voor uw woning.

Hoogwaardige veiligheid van AXA

De veiligheidsproducten van AXA staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk zet zich in voor veiligheid en beveiliging. Of het nu gaat om bescherming van uw ramen of deuren, met de AXA veiligheidsproducten kunt u met vol vertrouwen uw huis verlaten, wetende dat uw woning goed beschermd is tegen ongewenste indringers. 

Assortiment AXA producten

U kunt bij Deurbeslagdirect verschillende AXA producten kopen. U heeft voor de producten de keus uit verschillende kleuren, namelijk aluminium of mat zwart. Schaf bijvoorbeeld een AXA set veiligheidsbeslag aan voor uw achterdeur. Deze inbraakwerende set bestaat uit SKG*** veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging en een set deurkrukken vast op rozet. De set wordt geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Slotafstanden

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende slotafstanden. Deurschilden en veiligheidssets zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere slotafstanden. Het is mogelijk de slotafstand op te meten door het midden van het gat van de deurkruk op te meten tot het midden van het gat van het slot. Meestal zult u uitkomen op één van de volgende afstanden:

- Profielcilinder: 55, 72, 88 of 92 mm

- Sleutelgat: 56 of 72 mm

- Badkamer-/toiletsluiting: 55, 57, 63, 72 of 78 mm

Het is van belang dat u ook de dikte van de stift, die door de deur heen gaat, opmeet. Doorgaans betreft dit 8 mm, maar er zijn ook sloten met 5 mm. Daarom zijn er verschillende varianten WC 55/8, 57/5, et cetera. 

Zichtbaarheid van buitenaf 

Een van de kenmerken die AXA veiligheidsproducten onderscheidt, is dat deze van buitenaf goed waarneembaar zijn. De producten dienen hierdoor niet alleen als beveiligingsmaatregelen, maar zijn ook een afschrikmiddel voor potentiële indringers. De aanwezigheid van AXA-producten kan inbrekers ontmoedigen nog voordat ze een poging tot inbraak doen.

SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Alle AXA Home Security veiligheidsproducten dragen het keurmerk van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn voorzien van het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) keurmerk en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit geeft u de gemoedsrust dat uw woning wordt beschermd door producten die zijn getest en goedgekeurd door experts. 

Veilig huis

AXA is al vele jaren een toonaangevend merk op het gebied van beveiligingsoplossingen voor ramen en deuren. Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen heeft AXA bewezen snel te kunnen reageren op de veranderende behoeften van de markt. Dit heeft geresulteerd in intelligente en effectieve oplossingen die uw huis veiliger maken.

AXA producten kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Bij Deurbeslagdirect streven we ernaar om u de beste beveiligingsproducten te bieden, en de AXA-lijn voldoet aan deze norm. Ontdek ons assortiment van AXA veiligheidsproducten en investeer in de bescherming van uw woning en dierbaren.