Sloten
Sloten

Ons assortiment sloten bestaat uit projectsloten, woningbouwsloten, insteekgrendels, espagnoletsloten en elektronische sloten. De projectsloten en woningbouwsloten zijn te combineren met alle typen deurbeslag, ook ongeveerd beslag.

Subcategorieën

 • Elektronische sloten

  Hier komt ons assortiment met slimme, elektronische sloten voor uw deur. Neem contact met ons op als u interesse heeft in elektronische sloten, we helpen u graag!

 • Projectsloten

  Intersteel projectsloten kunnen in de volgende situaties worden toegepast: houten deuren, ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw, in combinatie met alle typen beslag, ook ongeveerd beslag. Lees hier alles over Intersteel (project)sloten en download de brochure.

 • Insteekgrendels

  Hier vindt u ons assotiment insteekgrendels. De insteekgrendels zijn beschikbaar in verschillende finishes en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Met een insteekgrendel kan een deur snel en eenvoudig veiliger gemaakt worden.

 • Woningsloten

  Hier vindt u ons assortiment woningsloten van Intersteel. Deze sloten zijn geschikt voor binnendeuren en hebben een doormaat van 50 mm. Ze hebben een omkeerbare dagschoot, waardoor ze zowel links als rechts te gebruiken zijn. De Intersteel woningbouwsloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, badkamer-/toiletslot, cilinderslot en een klavierslot. Daarnaast kunt u kiezen of u een wit gelakte of geborstelde roestvast stalen voorplaat wilt.

 • Espagnoletsloten

  Hier vindt u ons assortiment sloten voor espagnoletten. Met deze sloten beveiligt u deuren en ramen met een espagnolet sluiting. Kies het slot dat past bij uw pompespagnolet of krukespagnolet.

per pagina
Toont 1 - 24 van 51 producten