Sloten
Sloten

Ons assortiment sloten bestaat uit projectsloten, woningbouwsloten, insteekgrendels, espagnoletsloten en elektronische sloten. De projectsloten en woningbouwsloten zijn te combineren met alle typen deurbeslag, ook ongeveerd beslag.

Subcategorieën

 • Woningsloten

  Hier vindt u ons assortiment woningsloten van Intersteel. Deze sloten zijn geschikt voor binnendeuren en hebben een doormaat van 50 mm. Ze hebben een omkeerbare dagschoot, waardoor ze zowel links als rechts te gebruiken zijn. De Intersteel woningbouwsloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, badkamer-/toiletslot, cilinderslot en een klavierslot. Daarnaast kunt u kiezen of u een wit gelakte of geborstelde roestvast stalen voorplaat wilt.

 • Veiligheidssloten

  Inbraakwerende sloten zijn speciaal bedoeld voor buitendeuren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Daarnaast zijn de veiligheidssloten voorzien van twee geharde stalen pennen voor extra veiligheid en zijn ze voorzien van een SKG keurmerk.

 • Espagnoletsloten

  Hier vindt u ons assortiment sloten voor espagnoletten. Met deze sloten beveiligt u deuren en ramen met een espagnolet sluiting. Kies het slot dat past bij uw pompespagnolet of krukespagnolet.

 • Elektronische sloten

  Uw deur openen en sluiten zonder sleutel maar met uw smartphone via een App, pincode of vingerafdruk? Dat kan met een elektronisch slot. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen met mogelijkheden die bij u passen. 

 • Projectsloten

  Intersteel projectsloten kunnen in de volgende situaties worden toegepast: houten deuren, ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw, in combinatie met alle typen beslag, ook ongeveerd beslag. Lees hier alles over Intersteel (project)sloten en download de brochure.

per pagina
Toont 1 - 24 van 90 producten