Sloten
Sloten

Sloten voor elke deur

Of het nu voor een voordeur, binnen- of buitendeur is. Voor elk type deur hebben wij een geschikte sloten. In ons assortiment vindt u projectsloten, woningbouwslotenespagnoletsloten en elektronische sloten. De project- en woningbouwsloten zijn te combineren met alle typen deurbeslag, ook te gebruiken op ongeveerd beslag.

Het perfecte deurbeslag voor cilindersloten

In het assortiment vindt u allerlei sloten. Het enige wat u nog nodig heeft is een (euro)cilinderslot. U kunt de cilinder los aanschaffen en plaatsen in het gewenste deurbeslag dat bij uw deur past. Al onze sloten zijn geschikt voor (euro)cilinders.

Elektronische sloten kopen?

Vergeet nooit meer je sleutel. Open gemakkelijk uw deur op afstand met uw telefoon, met uw vingerafdruk of met een eigen pincode. Ontdek al onze elektronische deursloten die u kunt gebruiken voor elke deur. Onze elektrische sloten zijn geschikt voor alle (euro)cilindersloten.

Subcategorieën

 • Woningsloten

  Hier vindt u ons assortiment woningsloten van Intersteel. Deze sloten zijn geschikt voor binnendeuren en hebben een doormaat van 50 mm. Ze hebben een omkeerbare dagschoot, waardoor ze zowel links als rechts te gebruiken zijn. De Intersteel woningbouwsloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, badkamer-/toiletslot, cilinderslot en een klavierslot. Daarnaast kunt u kiezen of u een wit gelakte of geborstelde roestvast stalen voorplaat wilt.

 • Veiligheidssloten

  Inbraakwerende sloten zijn speciaal bedoeld voor buitendeuren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Daarnaast zijn de veiligheidssloten voorzien van twee geharde stalen pennen voor extra veiligheid en zijn ze voorzien van een SKG keurmerk.

 • Espagnoletsloten

  Hier vindt u ons assortiment sloten voor espagnoletten. Met deze sloten beveiligt u deuren en ramen met een espagnolet sluiting. Kies het slot dat past bij uw pompespagnolet of krukespagnolet.

 • Elektronische sloten

  Uw deur openen en sluiten zonder sleutel maar met uw smartphone via een App, pincode of vingerafdruk? Dat kan met een elektronisch slot. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen met mogelijkheden die bij u passen. 

 • Projectsloten

  Intersteel projectsloten kunnen in de volgende situaties worden toegepast: houten deuren, ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw, in combinatie met alle typen beslag, ook ongeveerd beslag. Lees hier alles over Intersteel (project)sloten en download de brochure.

 • Insteekgrendels

  Hier vindt u ons assortiment insteekgrendels. De insteekgrendels, ook wel voordeurgrendels genoemd, zijn beschikbaar in verschillende finishes en kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Met een insteekgrendel kan een deur snel en eenvoudig veiliger gemaakt worden.

per pagina
Toont 1 - 24 van 91 producten