Deurdrangers

Deurdrangers zijn een belangrijk onderdeel van uw deurbeslag en een essentieel item voor elke woning of kantoor. Het is de eerste indruk die uw gasten krijgen wanneer zij aankloppen. Daarom is het van groot belang dat u de juiste deurdranger kiest, die past bij de stijl van uw deur en bij uw persoonlijke voorkeur. Verkrijgbaar in een eigentijds design, in roestvast staal en in verschillende kleuren. 

Deurdranger kopen?
Category image
close

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • Range: €12,00 - €96,00

    € 12,00 - € 96,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Materiaal

Materiaal

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Deurdrangers binnendeur

Deurdrangers voor binnendeuren zijn speciaal ontworpen voor de interne deuren in uw huis of kantoor. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, maten en materialen, zodat u ze kunt afstemmen op de stijl van uw interieur. Kiest u voor een mat zwarte deurdranger of een RVS geborstelde deurdranger?

Deurdrangers met glijarm

Een deurdranger met glijarm is een uitstekende optie voor deuren die regelmatig worden gebruikt, zoals binnendeuren, keukendeuren en toiletten. Dankzij de glijarm wordt het slaan van de deur gedempt, waardoor uw gasten zachtjes aangekondigd worden. Bij deurdrangers met een glijarm is de sluitsnelheid en eindslag zelf instelbaar, zodat deze geen lawaai maakt.

Deurdrangers kopen?

Het kopen van een deurdranger is een investering in de uitstraling en het comfort van uw huis of kantoor. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment van de hoogste kwaliteit deurdrangers, tegen betaalbare prijzen. Onze producten zijn van topmerken zoals Intersteel en worden gegarandeerd geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen.