Onze merken

  • AXA

    AXA

    Met de veiligheidsproducten van AXA voor raam en deur kunt u zonder zorgen van huis. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van buitenaf goed waarneembaar wat inbrekers op voorhand afschrikt. Alle AXA Home Security veiligheidsproducten hebben het SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid. Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen is Axa al jaren in staat snel op de vraag van de markt te reageren en slimme oplossingen voor ramen en deur te ontwikkelen.

  • Bobi

    Bobi

    De Bobi brievenbussen zijn gemaakt in Finland en zijn van topkwaliteit. Met een ronde bovenkant herkent u altijd een echte Bobi brievenbus. Er is één uitzondering en dat is de vierkante Bobi Xpress. Iedere brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan een wand, hek of aan een speciale brievenbuspaal. 

  • Burg-Wächter sloten

    Burg-Wächter sloten

    Burg-Wächter slot

    Al meer dan 100 jaar voorziet het Duitse merk Burg-Wächter mensen van de beste sloten, kluizen en brievenbussen. Kwaliteit, design en duurzaamheid staat bij Burg-Wächter hoog in het vaandel. Zo hechten zij veel waarde aan een milieuvriendelijke productiemethode. In ons assortiment vindt u verschillende soorten sloten van dit merk. Van hangsloten, grendels en meubelsloten tot elektronische sloten die te bedienen zijn met een app of vingerafdruk.

  • Door-line

    Door-line

    Door-line biedt een assortiment tochtweringen en afdichtingen voor woningen en de bouw. In Nederland gemaakte producten als tochtborstels, tochtstrips en tochtweringen. Door-line zorgt voor een tochtvrije en netjes afgewerkte voordeur.

  • DX

    DX

    Dulimex is een Nederlands merk met een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Het assortiment van DX bestaat onder anderen uit raamsluitingen & -beslag en scharnieren & paumelles. Alle producten voldoen, daar waar mogelijk en noodzakelijk, aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken.

  • Formani

    Formani

    Formani biedt een exclusief assortiment deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Noviostores.nl is dealer van Formani en u kunt alle producten bij ons bestellen. Neem contact met ons op als u een product dat u zoekt niet kunt vinden, we helpen u graag!

  • Hardbrass deurbeslag

    Hardbrass deurbeslag

    Hardbrass deurbeslag staat voor kwaliteit, design en sfeer. De collectie bestaat uit een groot assortiment deurbeslag voor binnen en buiten waaronder deurkrukken, meubelbeslag, veiligheidsbeslag en toebehoren van diverse Europese merken. Exclusieve, kwalitatief hoogwaardige designproducten die u bij Deurbeslagdirect.nl/Noviostores.nl kunt bestellen. Heeft u interesse in producten van Hardbrass die niet in onze webshop staan? Neem contact met ons op en wij maken een scherpe offerte voor u

  • In-Door

    In-Door

    In-Door deurbeslag levert een complete lijn deurbeslag voor binnendeuren in RVS geborstelde en industrieel zwarte uitvoering. Bij de deurkrukken met rozetten en schilden ontbreken de bijpassende accessoires als sleutelrozetten, toiletsluitingen en dergelijke natuurlijk niet. Op de alle producten van In-Door wordt 5 jaar garantie op bewegende onderdelen gegeven.

  • Intersteel

    Intersteel

    Ontdek ons ruime assortiment aan de deurbeslag producten van Intersteel. De producten hebben een elegant design en zijn van hoge kwaliteit. Intersteel staat onder meer bekend om zijn design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Voor elke woonstijl heeft het merk een bijpassende productlijn. Zo zijn de producten in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

  • Novioproducts

    Novioproducts

    Novioproducts is ons eigen merk producten. In deze categorie vallen unieke producten, verdeeld over de verschillende webshops van Noviostores

  • Olivari

    Olivari

    Opgericht in 1911 heeft het Italiaanse Olivari altijd gezocht naar het maximale in kwaliteit en creativiteit. Hiertoe werkt zij samen met de beste ontwerpers en architecten. Unieke ontwerpen op het gebied van binnendeurbeslag, met name deurkrukken, zijn het resultaat. Al ruim 100 jaar besteedt de Olivari familie volop aandacht aan details en innovatie, maar bovenal streeft zij naar passie in al haar ontwerpen. Van generatie op generatie. Hoewel het bedrijf de meest geavanceerde technologieën gebruikt bij de vervaardiging van haar producten, vormt de jarenlange ambachtelijke kennis nog altijd de basis van haar werkwijze. 

    Italiaans design met een Nederlandse signatuur
    Vanuit hun eigen fabriek in Borgomanero, nabij Milaan, waar alle producten exclusief vervaardigd worden, werkt Olivari samen met een internationaal team van toonaangevende architecten en ontwerpers, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Denk aan namen als Joe Colombo, Shigeru Ban, Steven Holl en Patricia Urquiola. De Nederlandse topdesigners Marcel Wanders, Rem Koolhaas en Ben van Berkel maken eveneens deel uit van dit team. Italiaans design met een Nederlandse signatuur.

    De producten van Olivari zijn naast origineel ook van zeer hoge kwaliteit. Daarom hebben zij een standaard garantie van 10 jaar. Sommige zelfs van 30 jaar! Het assortiment bestaat uit binnendeurbeslag in vele designs, van modern tot klassiek. Er is een zeer ruime keuze uit deurkrukken in velerlei kleuren en materialen.

    Noviostores.nl/Deurbeslagdirect.nl is dealer van Olivari en u kunt alle producten bij ons bestellen. Neem contact met ons op als u een product dat u zoekt niet kunt vinden, we helpen u graag!

  • Post en Eger, P&E

    Post en Eger, P&E

    Ontdek onze uitgebreide collectie in Post en Eger producten. P&E deurbeslag wordt bij veel professionele en projectmatige (bouw)projecten toegepast. Post en Eger kenmerkt zich door betaalbare kwaliteit in hoogwaardig hang- en sluitwerk. Of het nu gaat om veilige sloten, design deurbeslag of high-end mechatronische sloten.

  • Practo Home

    Practo Home

    Practo Home staat bekend om haar veelzijdige assortiment van producten die het leven in huis, garage, hobbyruimte of kantoor vergemakkelijken. Een bijzonder onderdeel van dit assortiment vormen de geldkistjes en sleutelkastjes die Kluizencentre met trots aanbiedt. Deze producten zijn niet alleen functioneel, maar brengen ook een stukje elegantie in elke ruimte waar ze worden geplaatst. De duurzaamheid en het gebruiksgemak waarmee ze zijn ontworpen, zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten bij de behoeften van de gebruiker. Met diverse maten en stijlen, is er altijd een perfecte match voor elke specifieke behoefte.

  • SecuMax

    SecuMax

    SecuProducts levert een uitgebreid assortiment aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten: extra voorzieningen om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken. 

  • Starx

    Starx

    Het assortiment van Starx bestaat uit raam- en deurbeslag, meubelbeslag, scharnieren en tuinbeslag.