Schuifdeur accessoires

Een schuifdeur is een stijlvolle oplossing om twee aparte ruimtes van elkaar te scheiden. Maak uw schuifdeur compleet met bijpassende schuifdeur accessoires. Voor elke schuifdeur stijl hebben wij bijpassende accessoires - van schuifdeursloten tot aan handgrepen!  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mat zwarte deurgreep of juist van stoer RVS materiaal? Wij hebben allerlei accessoires in verschillende stijlen op voorraad om uw schuifdeur de uitstraling te geven die bij uw woonstijl past!

Schuifdeur accessoires kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €11,00 - €115,00

    € 11,00 - € 115,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Type slot

Type slot

Lengte

Lengte

Hart op Hart/boormaat (mm)

Hart op Hart/boormaat (mm)

Keurmerk

Keurmerk

Buisdikte

Buisdikte

Vorm

Vorm

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Beveilig uw schuifdeur met een schuifdeurslot

Vergroot de veiligheid van uw schuifdeur met een speciaal deurslot voor schuifdeuren. U kunt de schuifdeur aan de binnenkant van de kamer sluiten, waardoor iemand niet ongevraagd de deur kan openen. Deze sloten zijn handig om te gebruiken voor bijvoorbeeld toiletdeuren. Bekijk alle schuifdeur sloten van het merk Hardbrass.  

Schuifdeurgrepen in verschillende maten

Maak uw schuifdeur af met een bijpassende handgreep. In ons assortiment vindt u schuifdeurgrepen in diverse kleuren en materialen. Ook zijn er handige sets waarbij u een deurgreep en een bijpassende schuifdeurkom kunt kopen.