Product filter

Stiftdikte WC-slot
Brandwerendheid
Deurkrukken
Deurkrukken

Deurkrukken zijn onderdeel van het interieur. Daarom is het belangrijk om de juiste deurklink te vinden die bij uw interieur past. Ons assortiment bestaat uit een compleet gamma van losse deurkrukken die u kunt combineren met rozetten naar keuze, deurkrukken op rozet tot aan deurkrukken op schild.

Deurkrukken in diverse materialen en kleuren

Alle deurkrukken verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een RVS deurklink? Of een messing (PVD) uitvoering? Het is allemaal mogelijk. Wij leveren ook bijpassende cilinder sleutelplaatjes(baard)sleutelplaatjes en toiletsluitingen zodat u alle deuren in uw huis kunt voorzien van hetzelfde deurbeslag.

Subcategorieën

 • Deurkrukken op rozet

  Een deurkruk op rozet is een complete set van 2 deurkrukken, rozetten en een stift, klaar voor montage. Onze deurkrukken op rozet zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen; RVS, messing en messing PVD in verschillende finishes. Ook leveren we bijpassende cilindersleutelplaatjes(baard)sleutelplaatjes en toiletsluitingen zodat u alle deuren in uw huis van hetzelfde deurbeslag kunt voorzien.

 • Deurkrukken op schild

  Een deurkruk op schild is een complete set van 2 deurkrukken, schilden en een stift, klaar voor montage. Onze deurkrukken op schild zijn verkrijgbaar in RVS en messing in verschillende finishes. U kunt kiezen voor diverse uitvoeringen: Blind (standaard, geen sleutelgat) of uitgevoerd met een sleutelgat (SL), cylindersleutelgat (PC) of WC-sluiting (WC).

 • Deurkrukken los

  Naast deurkrukken op rozet en deurkrukken op schild kunt u er ook voor kiezen om losse deurkrukken te bestellen. Deze worden geleverd per paar en kunt u naar keuze combineren met losse rozetten of losse schilden die u mooi vind. Wij bieden een uitgebreide keuze aan deurkrukken in verschillende stijlen en finishes. Ook leveren we bijpassende cilindersleutelplaatjes, (baard)sleutelplaatjes en toiletsluitingen zodat u alle deuren in uw huis van hetzelfde deurbeslag kunt voorzien.

 • Rozetten

  Losse rozetten kunt u combineren met losse deurkrukken. Rozetten worden altijd geleverd per paar en zijn verkrijgbaar in RVS en messing in verschillende stijlen en finishes. Er zijn o.a. vierkante, ronde en ovalen rozetten. Er zijn rozetten waarbij de schroefgaatjes zichtbaar zijn en verdekte rozetten waarbij de schroefgaatjes niet zichtbaar zijn. Ook leveren we bijpassende cilindersleutelplaatjes,(baard)sleutelplaatjes en toiletsluitingen zodat u alle deuren in uw huis van hetzelfde deurbeslag kunt voorzien.

 • Deurschilden los

  Losse deurschilden kunt u combineren met losse deurkrukken. Schilden worden altijd geleverd per paar en zijn verkrijgbaar in RVS en messing in verschillende stijlen en finishes. Er zijn o.a. rechthoekige en ovalen deurschilden. Deurschilden zijn er in blinde uitvoering (zonder sleutelgat), met sleutelgat, cilindersleutelgat en WC-sluiting. Let goed op de maten van uw slot zodat u de juiste schilden besteld.

 • Knopkrukken

  Knopkrukken worden meestal gebruikt op voordeuren met een gietijzeren rooster en een draairaam. Met een knopkruk aan de binnenzijde van uw voordeur heeft u de mogelijkheid om het draairaam te openen. Probeer altijd een model te kiezen die niet geheel rond is, zodat u eenvoudiger de meerpuntssluiting kunt bedienen. De knopkrukken van Intersteel zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en finishes.

 • Gatdelen

  Gatdelen zijn enkele, losse deurkrukken, voor één zijde van de deur. Gatdelen worden bijvoorbeeld gebruikt voor de deur van de meterkast of kelder of in combinatie met SKG veiligheidsschilden voor de binnenzijde van de voordeur. We hebben een beperkt aantal gatdelen in onze webshop staan, maar vrijwel alle deurkrukken (los en op rozet of schild) zijn ook leverbaar als gatdeel. Neem contact met ons op als u niet kunt vinden wat u zoekt, we helpen u graag! Een gatdeel monteert u met een wisselstift keilbout bevestiging.

  Als u een gatdeel besteld ontvangt u dus één, enkele deurkruk!!

per pagina
Toont 1 - 24 van 1733 producten