Veiligheidsbeslag
Veiligheidsbeslag

Beveilig je bedrijfspand of woonhuis altijd met de juiste middelen. Goed en gecertificeerd veiligheidsbeslag is daarvoor erg belangrijk. U kunt de veiligheid vergroten met bijvoorbeeld een (elektrische) deurspion, kierstandhouders, deurcamera, veiligheidsgarnituurveiligheidsrozet of veiligheidsschild.

Deurbeslag met SKG Keurmerk

In ons assor...

Beveilig je bedrijfspand of woonhuis altijd met de juiste middelen. Goed en gecertificeerd veiligheidsbeslag is daarvoor erg belangrijk. U kunt de veiligheid vergroten met bijvoorbeeld een (elektrische) deurspion, kierstandhouders, deurcamera, veiligheidsgarnituurveiligheidsrozet of veiligheidsschild.

Deurbeslag met SKG Keurmerk

In ons assortiment hebben wij veiligheidsbeslag van hoge kwaliteit en met SKG*** keurmerk. Dit draagt bij aan Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Deurbeslag voorzien van het SKG*** (SKG 3 sterren) keurmerk is extra inbraakwerend.

Kerntrekbeveiliging

Veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 een eis voor nieuwbouw en sinds april 2014 verplicht voor bestaande bouw volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Met kerntrekbeveiliging beveiligt u de deur tegen inbrekers. Een inbreker heeft hierdoor geen zicht op het cilinder, waardoor het breekpunt van de cilinder lastiger is om te vinden. Zo wordt je cilinder beschermd tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern.

Meer

Subcategorieën

 • Veiligheidsgarnituren

  Onze veiligheidsgarnituren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Daarnaast is het SKG gekeurd, wat betekent dat het om inbraakwerend beslag gaat. We hebben ook veiligheidsgarnituren voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit zorgt voor een veilig gevoel. Wij zijn specialist in veiligheidsbeslag en hebben oog voor kwaliteit en functioneel design.

 • Veiligheidsrozetten

  Veiligheidsrozetten zijn verkrijgbaar met en zonder kerntrek beveiliging. Met kerntrek beschermt u de cilinder tegen uitboren en het uitrekken van de cilinderkern. De veiligheidsrozetten met kerntrek zijn voorzien van een SKG*** keurmerk. Kiest u voor een veiligheidsrozet zonder kerntrek, pas deze dan alleen toe in combinatie met een SKG*** cilinder. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 in de nieuwbouw en sinds april 2014 gemeengoed voor bestaande bouw.

 • Veiligheidsschilden

  Het voordeurbeslag en achterdeurbeslag op schild is leverbaar in profielcilindergat maat 55, 72 en 92mm. Het meeste voordeurbeslag wordt uitgevoerd met kerntrekbeveiliging of de drie sterren cilinder. Als u voor kentrekbeslag kiest beschermt u de cilinder tegen het uitboren en het uittrekken van de cilinderkern. Het voordeurbeslag van Intersteel is voorzien van een SKG*** keurmerk. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in de nieuwbouw en sinds april 2014 ook verplicht voor bestaande bouw. 

 • Deurspionnen

  Veilig de deur open doen! Niet alleen winkels worden overvallen, ook woning-overvallen komen vaker voor dan verwacht. Hierdoor is het volgens het Bouwbesluit 2007 verplicht om een raam of spion in de deur of een strook helder glas naast de deur te hebben. Veel woningen in Nederland beschikken om deze reden over een deurspion. Echter is het zicht bij de traditionele deurspion niet optimaal, het beeld wordt vaak vervormd en in het donker kunt u vaak niet zien wie er voor uw deur staat. Intersteel heeft vier digitale deurspionnen in haar assortiment: De Digital Door Viewer 1.0, 2.0, 3.0 en Basic. Lees hier meer over de digitale deurspionnen van Intersteel.

 • Kierstandhouders

  De kierstandhouders van Intersteel hebben als basismateriaal RVS en zijn SKG gekeurd. Zij hebben als groot voordeel dat u de deur op een kier kunt zetten met een opening van 8 centimeter. Hierdoor kunt u eerst kijken wie er voor uw deur staat, voordat u iemand binnenlaat. Intersteel biedt u zowel kierstandhouders die naar binnen als naar buiten draaien en voor ramen en deuren. Sinds 2014 is de kierstandhouder een verplicht onderdeel in nieuwbouw en wordt aanbevolen voor bestaande bouw.

per pagina
Toont 1 - 24 van 222 producten