Raambeslag
Raambeslag

Bij mooi deurbeslag hoort natuurlijk ook bijpassend beslag op de ramen. Ons gamma raambeslag bestaat uit raamkrukken (ook voor draai-kiep ramen), raamsluitingen en raamuitzetters. Het raambeslag is verkrijgbaar in RVS en messing in verschillende finishes en stijlen.

Subcategorieën

 • Raamsluitingen

  Net als uw deuren kunt u ook uw ramen voorzien van fraai beslag waarmee u de ramen kunt openen en sluiten. Raamsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stijlen en finishes.

 • Raamkrukken

  Net als uw deuren kunt u ook uw ramen voorzien van fraai beslag waarmee u de ramen kunt openen en sluiten. Ook daarin bieden we u een uitgebreide keuze in materialen, stijlen en finishes. Er zijn ook afsluitbare en SKG gekeurde raamkrukken beschikbaar en raamkrukken die geschikt zijn voor draai-kiep ramen.

 • Raamuitzetters

  Met raamuitzetters kunt u eenvoudig uw woning ventileren. De raamuitzetters zijn bedoeld voor naar buiten draaiende ramen en zijn voorzien van een stelpen, waardoor u eenvoudig de ventilatiestand kunt bepalen.

 • Raamespagnoletten

  Met de raamespagnoletten van Intersteel kunt u met één handeling de meerpuntssluiting van uw raam bedienen. Raamespagnoletten geven de (stolp)ramen met stangen en geleide hulzen een mooi en klassiek uiterlijk. Denk aan de grote van het raam en gebruik een handgreep om het tweede raam aan te trekken. Daarnaast is het mogelijk om een slot te bevestigen op de stang van de krukespagnolet.

per pagina
Toont 1 - 24 van 296 producten