Accessoires
Accessoires

Handige deurbeslag accessoires

Na het vinden van het juiste deurbeslag begint de zoektocht naar passende en handige accessoires. Heeft u bijvoorbeeld uw deur voorzien van nieuw deurbeslag? Vergeet dan niet om een deurstopper te kopen. Deurstoppers voorkomen namelijk schade aan uw deur en muur. 

 

Ook voor het vernieuwen van uw trapleuning kunnen wij u helpen. Wij hebben voor u stevige leuninghouders die u gemakkelijk aan een muur kunt bevestigen. Of zoekt u jashaken, luikringen, scharnierenpaumelles of kantschuiven? Bekijk ons ruime aanbod aan handige accessoires.

Subcategorieën

 • Bevestigingsmateriaal

  Vrijwel alle producten uit onze webshop worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal maar in sommige gevallen heeft u wellicht toch extra bevestigingsmateriaal nodig of moet u bevestigingsmateriaal vervangen. Wij helpen u graag aan o.a. (deurkruk)stiften, wisselstiften en patentbouten voor de juiste bevestiging van uw deurbeslag.

 • Deurstoppers

  Bij een deur, voorzien van fraai nieuw deurbeslag, adviseren wij ook altijd om deurstoppers aan te schaffen. Om te voorkomen dat uw deurkrukken, deur en muur beschadigd. Wij hebben een ruime keuze aan deurstoppen, diverse modellen en kleuren, voor vrijstaande plaatsing of voor montage aan de vloer of wand.

 • Jashaken

  Kapstokhaken zijn handig voor het ophangen van onder andere jassen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten jashaken geschikt voor montage aan de muur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen en worden altijd geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Kijk in onze webshop kapstokkendirect.nl voor nog veel meer kapstokhaken.

 • Leuninghouders

  Leuninghouders begeleiden de leuning langs de muur en bieden extra veiligheid. De leuninghouders van Intersteel zijn verkrijgbaar in een variant met een vlak en hol zadel. Tevens zijn de leuningdragers beschikbaar in meerdere uitvoeringen en kleurstellingen. Dit maakt het mogelijk om de leuninghouders te matchen met het deur- en raambeslag in de woning, waardoor er eenheid wordt gecreëerd.

 • Luikringen

  De luikringen van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en finishes. Niet alleen worden luikringen gebruikt voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook als meubelgreep in keukens.

 • Pictogrammen

  Met pictogrammen kunt u uw gasten wijzen op de functie van verschillende ruimtes. Onze RVS pictogrammen zijn in leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zowel opschroevend als zelfklevend.

 • Kantschuiven

  De kantschuiven van Intersteel hebben als basismateriaal RVS. U kunt ze gebruiken als extra sluiting aan de zijkant van een dubbele deur. De kantschuiven kunt u zowel boven als onder monteren en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast voorkomt het kromtrekken van de deur.

per pagina
Toont 1 - 24 van 176 producten