Accessoires
Accessoires

Om het plaatje compleet te maken bieden wij een ruime keuze aan accessoires voor uw deuren: deurstoppers om schade aan muren en deuren te voorkomen, leuninghouders, luikringenscharnieren en paumelles en kantschuiven.

Subcategorieën

 • Bevestigingsmateriaal

  Vrijwel alle producten uit onze webshop worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal maar in sommige gevallen heeft u wellicht toch extra bevestigingsmateriaal nodig of moet u bevestigingsmateriaal vervangen. Wij helpen u graag aan o.a. (deurkruk)stiften, wisselstiften en patentbouten voor de juiste bevestiging van uw deurbeslag.

 • Deurstoppers

  Bij een deur, voorzien van fraai nieuw deurbeslag, adviseren wij ook altijd om deurstoppers aan te schaffen. Om te voorkomen dat uw deurkrukken, deur en muur beschadigd. Wij hebben een ruime keuze aan deurstoppen, diverse modellen en kleuren, voor vrijstaande plaatsing of voor montage aan de vloer of wand.

 • Jashaken

  Kapstokhaken zijn handig voor het ophangen van onder andere jassen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten jashaken geschikt voor montage aan de muur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen en worden altijd geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Kijk in onze webshop kapstokkendirect.nl voor nog veel meer kapstokhaken.

 • Leuninghouders

  De leuningdragers van Intersteel zijn bedoeld om de leuning langs de muur naar boven of beneden te begeleiden. Zij bieden u extra veiligheid. De leuninghouders zijn verkrijgbaar in alle gangbare kleurstellingen en dus passend bij uw binnendeurbeslag.

 • Luikringen

  De luikringen van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en finishes. Niet alleen worden luikringen gebruikt voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook als meubelgreep in keukens.

 • Pictogrammen

  Met pictogrammen kunt u uw gasten wijzen op de functie van verschillende ruimtes. Onze RVS pictogrammen zijn in leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zowel opschroevend als zelfklevend.

 • Scharnieren en Paumelles

  Goede scharnieren zorgen voor subtiele sluiting van uw deur of raam. Ons assortiment scharnieren en paumelles bestaat uit diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Voor een fraaie afwerking, passend bij uw deurbeslag hebben we ook sierhulsen in diverse verschillende afmetingen en kleuren.

 • Kantschuiven

  De kantschuiven van Intersteel hebben als basismateriaal RVS. U kunt ze gebruiken als extra sluiting aan de zijkant van een dubbele deur. De kantschuiven kunt u zowel boven als onder monteren en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast voorkomt het kromtrekken van de deur.

per pagina
Toont 1 - 24 van 177 producten