Product filter

Keurmerk
Geveerd
Deurbeslag accessoires
Deurbeslag accessoires

Bij deurkrukken horen ook de juiste accessoires. Ook daarin kunnen wij u voorzien. Bestel bij uw deurkrukken de bijpassende cillinderrozettensleutelrozetten en toiletgarnituren. Heeft u dubbele deuren dan hebben we daarvoor ook espagnoletten en deurgrepen. Onze deurbeslag accessoires zijn verkrijgbaar in RVSmessing en messing PVD in verschillende finishes en stijlen.

Subcategorieën

 • Cilinderrozetten

  Met een cilinderrozet, ook wel profielcilinderrozet of PC-plaatje genoemd, dek je het cilindersleutelgat netjes af.  Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen PC-plaatjes in diverse finishes. Het voordeel van losse cilinderrozetten is dat deze u de vrijheid geven om eindeloos te combineren met losse deurkrukken en rozetten.

 • Sleutelrozetten

  Met een sleutelrozet, ook wel sleutelplaatje of SL-plaatje genoemd, dek je het (baard)sleutelgat of klavierslot netjes af. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen sleutelplaatjes in diverse finishes. Het voordeel van losse sleutelrozetten is dat deze u de vrijheid geven om eindeloos te combineren met losse deurkrukken en rozetten.

 • Toiletgarnituren

  Een toiletsluiting zorgt ervoor dat u een toilet of badkamer gemakkelijk kunt openen en afsluiten. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen toiletgarnituren in diverse finishes. Het voordeel van een losse toiletsluiting is dat deze u de vrijheid geeft om eindeloos te combineren met losse deurkrukken. Let op of uw slot een stiftdikte van 8mm. of 5mm. heeft.

 • Deurespagnoletten

  Met een deurespagnolet (pompespagnolet) kunt u met één handeling de meerpuntssluiting van een openslaande deur bedienen. Deurespagnoletten geven (stolp)deuren met stangen en geleide hulzen een mooi en klassiek uiterlijk. Denk er altijd aan om een handgreep te gebruiken om de tweede deur aan te trekken. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen deurespagnoletten in diverse finishes. De stangensets dienen apart bijbesteld te worden en hebben een lengte van 2x125 cm (eventueel zelf in te korten naar de gewenste lengte).

 • Deurgrepen

  De deurgrepen in deze categorie kunnen worden gebruikt om deuren open te duwen of trekken. Ook worden deze grepen gebruikt bij openslaande deuren waarbij op de andere deur een (pomp)espagnolet is geplaatst. Ons assortiment deurgrepen bestaat uit verschillende modellen deurespagnoletten in diverse finishes. Deurgrepen in RVS kunt u in deze categorie vinden.

 • Afdekplaatjes

  Afdekplaatjes of afdekrozetten zijn er in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Afdekplaatjes zijn bedoelt om bijvoorbeeld een slotgat dat niet meer wordt gebruikt af te dekken zonder dat het opgevuld moet worden en de deur opnieuw geschilderd hoeft te worden. Er zijn ook plaatjes voor voordeurknoppen om de bout die aan de binnenzijde van de deur komt af te dekken.

per pagina
Toont 1 - 24 van 512 producten