Alle producten van het merk Formani

Formani biedt een exclusief assortiment deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Als dealer van Formani kunt u al hun producten bij ons bestellen op Deurbeslagdirect.nl. Neem contact met ons op als u een product dat u zoekt niet kunt vinden, we helpen u graag!

close

Prijs

Prijs

  • Range: €1,00 - €877,00

    € 1,00 - € 877,00

Serie

Serie

Type product

Type product

Materiaal

Materiaal

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Slotafstand i

Slotafstand

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Er zijn 2481 producten.

Item 1-24 van 2481 in totaal item(s)

Actieve filters

Formani: Exclusief assortiment

Formani onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment aan deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag van topkwaliteit. Dankzij de samenwerking met vooraanstaande designers worden unieke ontwerpen gerealiseerd. Enkele van de producten die Formani aanbiedt zijn onder andere:

- Deurbeslag: Dit omvat onder andere handgrepen, deurknoppen of deurkrukken, bijvoorbeeld deurkrukken op rozet of op schild, die gebruikt worden voor het openen en sluiten van deuren. 

- Voordeurbeslag: Specifiek ontworpen deurbeslag voor de voordeur, dat vaak een belangrijke eerste indruk van een woning of gebouw geeft. Het bestaat uit onder meer deurklinken, bellen, en brievenbussen.

- Raambeslag: Dit omvat onder andere  raamgrepen en -knoppen, die helpen bij het openen, sluiten en vergrendelen van ramen.

- Grepen: Grepen kunnen variëren van handgrepen voor deuren en kasten tot ladehandvatten. 

- Meubelbeslag: Deze producten omvatten onder andere kastknoppen, scharnieren en ladegeleiders, die functionaliteit en stijl toevoegen aan meubelstukken.

- Hefschuifdeurbeslag: Dit is specifiek voor hefschuifdeuren, die vaak worden gebruikt in moderne architectuur om binnen- en buitenruimtes te verbinden.

- Badkameraccessoires: Hieronder vallen items zoals handdoekhouders, zeepdispensers, en toiletrolhouders, die worden gebruikt om functionaliteit en stijl toe te voegen aan badkamers.

Met meer dan 500 verschillende producten is er voor elke behoefte en smaak een passend item voor iedereen beschikbaar.

Designers Formani

Formani heeft een traditie van samenwerking met vooraanstaande ontwerpers uit de hele wereld, resulterend in een uitgebreide collectie architecturale hardware. Enkele van de ontwerpers waarmee Formani heeft samengewerkt, zijn Piet Boon, Gensler, David Rockwell, Bertram Beerbaum, Osiris Hertman, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, Lázaro Rosa-Violán, Edward van Vliet, Bob Manders, Tord Boontje en Mathieu Bruls. Deze samenwerkingen hebben geleid tot een inspirerende en veelzijdige reeks ontwerpen, die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap.

Collecties Formani

Enkele bekende collecties van Formani zijn:

- ARC by Piet Boon straalt eenvoud uit met strakke lijnen en geometrische vormen. Het unieke silhouet is ontstaan door een cilindervolume exact door de helft te delen, waardoor de ARC zijn kenmerkende vlakke zijde en een zijde met een boog heeft - vandaar de naam ARC.

- BOBBY by Eric Kuster: Deze collectie combineert de elegantie van ronde vormen met strakke lijnen. Het ontwerp kent een divers vormenspel, maar straalt tegelijkertijd eenvoud uit. In combinatie met de juiste materialen vormt de BOBBY deurkruk het perfecte detail voor elk interieur.

- De ECLIPSE collectie, ontworpen door David Rockwell. Deze collectie combineert eenvoud en innovatie. Met een opvallend cilindrisch ontwerp en zachte lijnen biedt deze collectie zowel rechthoekige als ronde opties voor een kenmerkend profiel. De deurkruk wordt uit één stuk gegoten, waardoor de eclipsvormige uitsnede naadloos doorloopt over de gehele lengte van de kruk.

- De BASICS hardware collectie biedt diverse ontwerpen die passen binnen elk budget. Deze ontwerpen combineren eenvoud en luxe, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking in zowel binnen- als buitenomgevingen. De collectie is ontwikkeld om passie voor details met iedereen te delen. Binnen deze collectie kunt u bijvoorbeeld kiezen uit zwart deurbeslag, wat tegenwoordig heel stijlvol is. Het biedt een klassiek design dat lang meegaat. 

Monteren Formani deurbeslag

Het monteren van de producten van Formani is afhankelijk van verschillende factoren, voor deurkrukken bijvoorbeeld het type rozet en het materiaal van de deur. De FORMANI BASICS deurkrukken zijn bijvoorbeeld ontworpen voor gemakkelijke installatie op bestaande deuren. Hiervoor bestaat een handleiding. Als u vragen heeft over de installatie, neem dan gerust contact op onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Duurzaamheid als kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in de missie van Formani. Het bedrijf streeft actief naar duurzame werk- en productiemethoden in al hun collecties. De deurkrukken, een van de vele producten in het assortiment, zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen stijlvol en functioneel te zijn, maar ook om aan duurzaamheidsnormen te voldoen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve productietechnieken, garandeert Formani dat hun producten een lange levensduur hebben en minimale impact hebben op het milieu.

Formani kopen bij Deurbeslagdirect

Formani-producten zijn beschikbaar bij Deurbeslagdirect.nl, waar u toegang heeft tot een breed assortiment hoogwaardige deur-, raam- en meubelbeslag. Als dealer van Formani biedt Deurbeslagdirect eenvoudige online bestelopties. Ook kunt u bij vragen contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie. Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid door Formani te kopen bij Deurbeslagdirect.nl.