Deurkrukken op schild

Deurkrukken op schild zijn complete sets van 2 deurkrukken, schilden en een stift, allemaal klaar voor snelle en eenvoudige montage op uw deuren. Bij Deurbeslagdirect bieden we deurkrukken op schild in zowel RVS als messing, met diverse finishes. Kies bijvoorbeeld uit zwarte deurkrukken of antractietgrijs.

Deurkrukken op schild kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €25,00 - €243,00

    € 25,00 - € 243,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Slotafstand i

Slotafstand

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Stiftdikte WC-slot i

Stiftdikte WC-slot

Type WC-sluiting i

Type WC-sluiting

Richting

Richting

Stijl

Stijl

Geveerd

Geveerd

Hart op Hart/boormaat (mm)

Hart op Hart/boormaat (mm)

Type product

Type product

Er zijn 740 producten.

Item 1-24 van 740 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarvoor kunt u deurkrukken op schild gebruiken?

Of u nu een renovatieproject uitvoert of gewoon uw deuren wilt verbeteren, deurkrukken op schild zijn hiervoor een geschikte keuze. Deze sets kunnen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitendeuren in woningen, kantoren en commerciële ruimtes. Ze bieden bovendien verschillende opties zoals sleutelgaten, cilindersleutelgaten en badkamer-/WC-sluitingen.

Verschillende opties deurkruk op schild

Er zijn verschillende opties voor deurkrukken op schild:

- Sleutelgaten: Deurkrukken op schild met sleutelgaten bieden extra beveiliging, vooral voor buitendeuren. Ze kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld met behulp van een sleutel. Dit zorgt voor een hoger niveau van veiligheid en controle over wie toegang heeft tot een ruimte.

- Cilindersleutelgaten: Deze optie maakt het gebruik van een cilinderslot mogelijk, wat handig is voor situaties waarbij sleutels snel moeten worden gebruikt om een deur te openen of te sluiten. Cilindersleutelgaten zijn vaak te vinden op deurkrukken voor zowel binnen- als buitendeuren in woningen en commerciële gebouwen.

- Badkamer-/WC-sluitingen: Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik op deuren van badkamers en toiletten. Ze zijn voorzien van een draaiknop of vergrendeling aan de binnenkant van de deur, zodat de gebruiker privacy kan behouden tijdens het gebruik van de ruimte. Vaak hebben deze deurkrukken ook een eenvoudige ontgrendelingsmechanisme aan de buitenkant voor noodgevallen.

Materialen deurkrukken op schild

Onze deurkrukken op schild zijn vervaardigd uit de materialen roestvrij staal (RVS) en messing. 

- RVS staat bekend om zijn corrosiebestendigheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar blootstelling aan vocht en weersinvloeden een rol speelt, zoals buitendeuren of deuren in vochtige ruimtes zoals badkamers. 

- Messing is een ander materiaal dat vaak wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en aantrekkingskracht. Het heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is bestand tegen corrosie, waardoor het een geschikte keuze is voor deuren. Messing heeft bovendien een warme en luxe uitstraling.

Wat is het verschil tussen kortschild en langschild deurbeslag?

Kortschild en langschild zijn beide typen deurbeslag die worden gebruikt voor de montage van deurklinken en sloten. Het belangrijkste verschil tussen beide is de lengte van het schild, dat is het deel van het beslag dat zich bevindt aan de buitenkant van de deur waar de klink en het slot zich bevinden.

- Kortschild: Dit type deurbeslag heeft een korter schild dat alleen de klink en het slotgebied bedekt. Het wordt meestal gebruikt voor binnendeuren of voor deuren waar een compactere esthetiek gewenst is.

- Langschild: In tegenstelling tot kortschild, heeft langschild een langer ontwerp dat zich uitstrekt langs de rand van de deur. Het bedekt meestal een groter gebied van de deur en biedt vaak extra ruimte voor andere functies, zoals een sleutelgat of een extra vergrendeling. Langschild wordt vaak gebruikt voor buitendeuren vanwege de extra veiligheid die het biedt.

Voordelen van deurkrukken op schild

- Kwaliteit: Onze deurkrukken op schild zijn vervaardigd uit duurzame materialen, wat garant staat voor langdurige prestaties en weerstand tegen slijtage.

- Veelzijdig: Met verschillende finishes en uitvoeringen, zoals blind, met sleutelgat, cilindersleutelgat en WC-sluiting, bieden we opties die voldoen aan verschillende voorkeuren.

- Eenvoudige installatie: Dankzij de complete sets en montage-instructies kunt u snel genieten van de nieuwe look van uw deuren.

Bestel vandaag nog uw deurkruk op schild bij Deurbeslagdirect.nl

Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame deurkrukken? Bestel dan vandaag nog een deurkruk op schild bij Deurbeslagdirect. Met een breed assortiment aan producten vindt u bij ons altijd een oplossing die past bij uw wensen. Ontdek deurkrukken op schilden van diverse merken, zoals IntersteelFormani en Hardbrass. Bovendien geniet u van gratis verzending bij bestellingen vanaf 49 euro, waardoor uw aankoop nog voordeliger wordt. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij vragen of advies. Ontdek vandaag nog ons assortiment!