Schuifdeurbeslag
Schuifdeurbeslag

Onze collectie schuifdeurbeslag bestaat uit schuifdeurkommenhefschuifdeurbeslag en schuifdeursystemen. Het schuifdeurbeslag is verkrijgbaar in RVS en messing in verschillende maatvoeringen, finishes en stijlen.

Subcategorieën

 • Schuifdeursystemen

  Een schuifdeursysteem is toepasbaar in elk interieur. We willen allemaal een ruim opgezet huis, maar liefst ook afsluitbare kamers. Schuifdeursystemen maken dat mogelijk. Met het nieuwe schuifdeursysteem van Intersteel is de trendy barndoor nu voor iedereen binnen handbereik. Van een zelf uitgekozen deur maak je probleemloos een schuifdeur die past in elk interieur: van robuust, industrieel tot romantisch of klassiek. Het schuifdeursysteem heeft een matzwarte poedercoating en een maximum draagkracht van 100 kilo. De rails zijn 2 meter breed, zodat er een deur van ongeveer 1 meter aan gehangen kan worden. Bovendien zijn er uitbreidingssets te koop, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan de rails worden gehangen. 

  Een schuifdeursysteem geeft het uw interieur een fraai uiterlijk en is de trend van dit moment!

 • Schuifdeurkommen

  Schuifdeurkommen voor in deuren en panelen. Onze collectie schuifdeurkommen bestaat uit verschillende modellen, verkrijgbaar in RVS, mat zwart en andere finishes. Ze zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met schroefgaten en in blinde uitvoering. Dan zijn er geen schroefgaten aanwezig en wordt de schuifdeurkom met behulp van montagekit gemonteerd.

 • Hefschuifdeurbeslag

  Met hefschuifdeurbeslag kunt u een schuifpui openen en sluiten. Het hefschuifdeurbeslag van Intersteel wordt uitgevoerd in geborsteld (mat) RVS en is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen.

per pagina
Toont 1 - 24 van 87 producten