Voordeursets

Uw voordeur in één keer voorzien van een nieuwe uitstraling? Dat kan met één van onze 4-, 5- of 6-delige voordeursets uitgevoerd in modern geborsteld RVS, trendy mat zwart of klassiek getrommeld messing. De voordeursets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en alle artikelen passen perfect bij elkaar.

Voordeursets kopen? Ruim assortiment
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €107,00 - €949,00

    € 107,00 - € 949,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Richting

Richting

Geveerd

Geveerd

Er zijn 122 producten.

Item 1-24 van 122 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn voordeursets?

Voordeursets zijn complete pakketten die alles bevatten wat nodig is voor de installatie van een voordeur. Ze zijn ontworpen om het proces van het vervangen of installeren van een voordeur te vereenvoudigen. 

Soorten voordeursets

Bij Deurbeslagdirect vindt u voordeursets bestaande uit 4, 5 of 6 delen.

- Een vierdelige voordeurset bestaat doorgaans uit een voordeurknop, een briefplaatveiligheidsrozetten en een enkele deurklink voor de binnenzijde van de deur. De voordeurknop biedt een praktische greep en past goed bij de deur. De briefplaat maakt postontvangst eenvoudig zonder de deur te openen. De veiligheidsrozetten beschermen de cilinder van het slot tegen inbraakpogingen. De enkele deurklink aan de binnenzijde zorgt voor een betrouwbare bediening van de deur vanuit het interieur. Samen vormen deze vier onderdelen een complete voordeurset die functionaliteit en veiligheid biedt.

- De vijfdelige voordeurset heeft bevestigingsmateriaal extra in vergelijking met de vierdelige set. Het bevestigingsmateriaal zorgt voor een eenvoudige en stevige installatie van alle onderdelen.

- De zesdelige voordeurset heeft tochtwering en bevestigingsmateriaal extra in vergelijking met de vierdelige set. De tochtwering helpt om koude lucht buiten te houden en energie te besparen. 

Richting voordeursets

De richting van voordeursets verwijst naar de manier waarop de deur opent en sluit. U kunt kiezen voor voordeursets die zowel links- als rechtswijzend kunnen worden gemonteerd, of sets die links- of rechtswijzend zijn. Een linkswijzende deur heeft de scharnieren aan de linkerkant wanneer u naar de deur kijkt vanaf de buitenkant, en de deur draait naar binnen toe aan de linkerkant. Omgekeerd heeft een rechtswijzende deur de scharnieren aan de rechterkant, waarbij de deur naar binnen draait aan de rechterkant. 

Materialen voordeursets

Onze voordeursets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

- Een populaire keuze onder deze voordeursets is die uitgevoerd in modern geborsteld roestvrij staal (RVS). Deze sets passen goed bij moderne architectuur. Het geborstelde oppervlak geeft een subtiele glans.

- Een andere optie is voordeursets in mat zwart. Zwarte voordeursets zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het contrasteert prachtig met zowel lichte als donkere deuren. 

- Voor diegenen die een meer klassieke uitstraling verkiezen, is er de mogelijkheid van voordeursets in klassiek getrommeld messing. Messing heeft een tijdloze aantrekkingskracht. Het getrommelde effect geeft de set een verouderde, vintage uitstraling die goed past bij traditionele en historische woningen.

Voordelen voordeursets

Voordeursets bieden verschillende voordelen, waaronder:

- Gemakkelijke installatie: Alles wat u nodig heeft voor een complete installatie is inbegrepen in de set, wat tijd en moeite bespaart.

- Verbeterde veiligheid: Voorzien van functies zoals veiligheidsrozetten die de cilinder van het slot beschermen tegen inbraakpogingen.

- Veelzijdigheid: Keuze uit verschillende materialen en afwerkingen, zoals modern geborsteld RVS, trendy mat zwart of klassiek getrommeld messing, om goed aan te sluiten bij uw smaak en huisstijl.

Voordeursets kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Bij Deurbeslagdirect vindt u alles wat nodig is voor een stijlvolle en veilige voordeur. U kunt kiezen uit verschillende stijlen. Ook heeft u de keuze uit verschillende series, waaronder Intersteel Essentials, Mariani en Shuffle. Geniet bovendien van het vertrouwen dat Deurbeslagdirect een webshop keurmerk heeft, wat garant staat voor betrouwbaarheid en veiligheid bij online winkelen. Bekijk ons assortiment vandaag nog!