Veiligheidsschilden

Ontdek bij Deurbeslagdirect veiligheidsschilden van duurzame materialen. Bestel vandaag en zorg voor een veilige woonomgeving.

Veiligheidsschilden kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €107,00 - €358,00

    € 107,00 - € 358,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Slotafstand i

Slotafstand

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Kerntrek beveiliging

Kerntrek beveiliging

Keurmerk

Keurmerk

Er zijn 53 producten.

Item 1-24 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Veiligheidsschilden kopen

Veiligheidsschilden vormen een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw woning. Ze bieden een extra laag bescherming tegen inbraakpogingen door te voorkomen dat het cilinderslot uit de deur wordt getrokken of geboord. Bij Deurbeslagdirect bieden we een uitgebreide selectie van veiligheidsschilden, zodat u kunt kiezen uit verschillende merken, kleuren en stijlen die passen bij de uitstraling van uw woning.

Optimale bescherming

Veiligheidsschilden zijn verkrijgbaar in profielcilindergatmaten van 55mm, 72mm en 92mm. Onze schilden zijn vaak uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals kerntrekbeveiliging of een drie sterren cilinder. Deze functies beschermen de cilinder tegen verschillende inbraakmethoden, zoals uitboren en uittrekken van de cilinderkern, waardoor uw woning optimaal wordt beveiligd tegen ongewenste indringers.

Voordelen van veiligheidsschilden

Het gebruik van veiligheidsschilden biedt diverse voordelen die bijdragen aan de veiligheid en gemoedsrust van uw huis. 

- Allereerst zorgen ze voor een verhoogde weerstand tegen inbraakpogingen, met name door de implementatie van kerntrekbeveiliging of drie sterren  cilinders. 

- Dit betekent dat uw deuren beter bestand zijn tegen veelvoorkomende inbraaktechnieken, zoals kerntrekken en boren. 

- Daarnaast dragen veiligheidsschilden bij aan het voldoen aan wettelijke vereisten en richtlijnen voor inbraakpreventie, wat belangrijk is voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

SKG Keurmerk: garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Het voordeurbeslag van Intersteel draagt het SKG*** keurmerk, een garantie voor veiligheid. Sinds eind 2013 is kerntrekbeveiliging verplicht voor nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Deze maatregelen benadrukken het belang van effectieve inbraakpreventie. Met voordeurbeslag met het SKG*** keurmerk voldoet u aan deze eisen en verzekert u uw woning van optimale bescherming.

Kies voor sterkte en duurzaamheid

Bij Deurbeslagdirect bieden we veiligheidsschilden gemaakt van stevige materialen zoals messing en roestvrij staal (RVS). Deze materialen zorgen voor langdurige bescherming tegen inbraakpogingen en slijtage. Door te kiezen voor onze schilden, investeert u in de veiligheid van uw huis op de lange termijn. Het is van belang om bij de keuze van een veiligheidsschild rekening te houden met de locatie en het type deur. Buitendeuren vereisen bijvoorbeeld extra bescherming. Ontdek ons assortiment.

Voor wie zijn veiligheidsschilden geschikt?

Veiligheidsschilden zijn geschikt voor huiseigenaren en huurders die hun woning willen beschermen tegen inbraak en indringers. Of u nu in een vrijstaand huis, rijtjeshuis, appartement, bedrijfspand of kantoorpand woont, veiligheidsschilden zijn geschikt voor alle soorten woningen en commerciële ruimtes. Ze bieden extra bescherming voor mensen die hun eigendommen willen beveiligen.

Veiligheidsschilden kopen bij Deurbeslagdirect

Bij Deurbeslagdirect.nl bieden we een breed assortiment veiligheidsschilden in verschillende kleuren, stijlen en merken. Kies voor gemoedsrust en bescherm uw woning met onze hoogwaardige veiligheidsschilden. Ontdek ons assortiment vandaag nog en neem de eerste stap naar een veiliger thuis. Bescherm uw huis vandaag nog - bekijk ons assortiment!