Voordeurgrepen

Wij bieden een ruime keuze in deurgrepen vervaardigd uit geborsteld roestvast staal (matte uitstraling). Door het gebruik van massief RVS hebben deze deurgrepen een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. De deurgrepen worden per stuk en per paar geleverd en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, buisdiktes en vormen.

Een nieuwe (buiten)deurgreep kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €3,00 - €489,00

    € 3,00 - € 489,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Lengte

Lengte

Hart op Hart/boormaat (mm)

Hart op Hart/boormaat (mm)

Interieurstijl

Interieurstijl

Buisdikte

Buisdikte

Serie

Serie

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Vorm

Vorm

Eenheid

Eenheid

Er zijn 165 producten.

Item 1-24 van 165 in totaal item(s)

Actieve filters

Voordeurgrepen of (buiten)deurgrepen

Voordeurgrepen zijn handgrepen die aan de buitenkant van een deur zijn gemonteerd en worden gebruikt om de deur te openen. Wij bieden een ruime keuze in deurgrepen vervaardigd uit geborsteld roestvast staal (matte uitstraling). Door het gebruik van massief RVS hebben deze deurgrepen een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. De deurgrepen worden per stuk en per paar geleverd en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, buisdiktes en vormen. Bekijk hier ons assortiment RVS buitendeurbeslagmessing buitendeurbeslag of zwart buitendeurbeslag.

Wat zijn voordeurgepen?

Voordeurgrepen zijn handvatten die op deuren worden geplaatst, voornamelijk op zware voordeuren. Ze bieden een betere grip dan traditionele voordeurknoppen, waardoor het gemakkelijker wordt om de deur open te trekken. Dit kan vooral handig zijn voor huishoudens met zware deuren, kinderen of mindervalide bewoners.

Naast hun praktische functie zien voordeurgrepen er ook mooi uit aan de deur. Voor oude, klassieke deuren kunnen grepen van materialen zoals smeedijzer of messing ongelakt een mooie aanvulling zijn, terwijl voor moderne woningen materialen zoals RVS of chroom meer geschikt zijn.

Voor wat voor deuren zijn voordeurgrepen geschikt?

Voordeurgrepen zijn geschikt voor zware voordeuren waarbij een stevige grip gewenst is. Deze grepen maken het gemakkelijker om de deur te openen door eraan te trekken, wat vooral handig is voor huishoudens met zware deuren of voor mensen die moeite hebben met het draaien van traditionele voordeurknoppen.

Maten voordeurgreep

U kunt bij ons kiezen uit verschillende lengtes voor voordeurgrepen, variërend van 200 mm tot 1900 mm. Deze variatie in lengtes biedt u de mogelijkheid om grepen te kiezen die passen bij de afmetingen van uw deuren. Of u nu een standaardmaat deur heeft of een grotere of kleinere variant, wij hebben de geschikte lengte voordeurgreep.

Ook bieden wij verschillende buisdiktes van de voordeurgrepen, variërend van 10 tot 40 mm. Met verschillende buisdiktes kunt u de grepen aanpassen aan de structuur van uw deur en uw persoonlijke voorkeuren.

Vormen voordeurgrepen

Op zoek naar de perfecte voordeurgreep? Bij Deurbeslagdirect.nl vindt u een diverse selectie, waaronder driehoekige, haakse, ovale, en rechthoekige modellen. Voor een klassieke uitstraling zijn er ronde grepen, terwijl T-schuine grepen een eigentijdse uitstraling geven. Liever strak en minimalistisch? Ontdek dan onze vierkante en recht-90° grepen. Of ga voor een subtiele uitstraling met onze recht ovale grepen. 

Soorten voordeurgrepen

Bij Deurbeslagdirect bieden we voordeurgrepen zowel per paar als per stuk aan, zodat u volledige flexibiliteit heeft bij het bestellen. Of u nu slechts één greep wilt vervangen of een hele set nodig heeft voor al uw deuren, bij Deurbeslagdirect maakt u zelf de keuze. 

Voordeurgrepen kopen bij Deurbeslagdirect

Bij Deurbeslagdirect vindt u een uitgebreid assortiment voordeurgrepen. Of u nu op zoek bent naar klassieke ronde grepen, eigentijdse T-vormige ontwerpen of praktische rechte grepen, wij hebben de oplossing voor u. Met verschillende vormen, lengtes en buisdiktes kunt u uw deuren personaliseren en een unieke uitstraling geven. Bovendien bieden we zowel individuele grepen als sets aan, zodat u precies kunt bestellen wat u nodig heeft. Ontdek vandaag nog ons assortiment.