Deurespagnoletten

Een deurespagnolet, ook wel bekend als pompespagnolet, is een sluitmechanisme voor openslaande deuren met een meerpuntssluiting.

Deurespagnoletten kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €2,00 - €489,00

    € 2,00 - € 489,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Type slot

Type slot

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Richting

Richting

Stijl

Stijl

Keurmerk

Keurmerk

Type espagnolet

Type espagnolet

Type product

Type product

Er zijn 84 producten.

Item 1-24 van 84 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn deurespagnoletten?

Een deurespagnolet is ontworpen is voor openslaande deuren die voorzien zijn van een meerpuntssluiting. Meerpuntssluitingen zijn sloten die op meerdere punten langs de hoogte van de deur vergrendelen, wat zorgt voor een stevige en gelijkmatige afsluiting. De deurespagnolet dient hierbij als het mechanisme dat de verschillende sluitpunten aanstuurt. Vaak bestaat een deurespagnolet uit een centrale hendel die, wanneer bediend, ervoor zorgt dat meerdere vergrendelingspunten tegelijkertijd worden geactiveerd of ontgrendeld.

Hoe werken deurespagnoletten?

Deurespagnoletten worden vaak gebruikt bij (stolp)deuren die voorzien zijn van stangen en geleide hulzen. Ze bieden een effectieve manier om de deur aan zowel de boven- als onderkant stevig af te sluiten. Deze espagnoletten bestaan uit een mechanisme dat wordt bediend met een hendel, waardoor de stangen omhoog en omlaag bewegen in de geleide hulzen aan beide zijden van de deur. Dit zorgt voor een gelijkmatige en stevige vergrendeling over de gehele lengte van de deur, wat bijdraagt aan een goede beveiliging en stabiliteit.

Assortiment deurespagnoletten

Bij Deurbeslagdirect.nl bieden wij een uitgebreid assortiment deurespagnoletten aan in verschillende modellen en finishes, zodat u altijd een passende optie kunt vinden voor uw deur. Onze espagnoletten zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afwerkingen, waaronder messing, chroom, nikkel en RVS geborsteld.

- Messing: Messing is duurzaam en roestbestendig, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitendeuren. Het heeft een natuurlijke glans die na verloop van tijd kan verkleuren, waardoor het een authentieke uitstraling krijgt.

- Chroom: Chroom is zeer corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een populaire keuze is. 

- Nikkel: Nikkel is sterk en slijtvast, waardoor het een praktische keuze is. Kies uit nikkel glans of nikkel mat.

- RVS geborsteld: Roestvrij staal is zeer duurzaam, bestand tegen corrosie en gemakkelijk te onderhouden. De geborstelde afwerking geeft een matte uitstraling en vermindert zichtbare vingerafdrukken, wat ideaal is voor intensief gebruikte deuren.

Stangensets en aanvullende accessoires

Het is belangrijk om te weten dat de stangensets voor de deurespagnoletten apart moeten worden bijbesteld. Het apart moeten bijbestellen van de stangensets voor de deurespagnoletten is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat u de espagnoletten kunt aanpassen aan de specifieke afmetingen van uw deur. Standaard worden de espagnoletten geleverd met stangen die een lengte hebben van 2x125 cm. Niet elke deur heeft echter dezelfde hoogte, en soms kunnen aanpassingen nodig zijn om de espagnoletten correct te installeren en te laten functioneren. Door de stangensets naar wens in te korten tot de juiste lengte, zorgt u ervoor dat de stangen perfect passen bij de hoogte van uw deur. Dit is van belang voor een goede werking van de deurespagnoletten. Een te lange stang kan bijvoorbeeld niet goed sluiten of kan moeilijkheden veroorzaken bij het openen en sluiten van de deur.

Deurespagnoletten kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Bij Deurbeslagdirect.nl bieden wij verschillende deurespagnoletten aan. Geniet bij ons van gratis verzending bij bestellingen vanaf 49 euro, waardoor u zonder extra kosten uw gewenste deurespagnoletten kunt laten bezorgen. Bovendien bieden wij 14 dagen bedenktijd, zodat u rustig kunt beslissen of uw keuze aan al uw verwachtingen voldoet. Ontdek ons assortiment en maak uw deur compleet met onze espagnoletten.