Voordeurbeslag

Uw voordeur is het eerste wat mensen zien van uw huis. Hier mag dan ook zeker aandacht aan besteed worden. Enerzijds aan de uitstraling van uw voordeur en anderzijds mag de veiligheid niet vergeten worden. Zo hebben wij in ons assortiment veel verschillende stijlen voordeurbeslag met SKG en PKVW-keurmerken. Van zwart voordeurbeslag tot RVS en van modern tot vintage. Voor elke woonstijl hebben wij passend beslag. Kijk ook in de categorie met complete voordeursets!

Voordeurbeslag kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €52,00 - €438,00

    € 52,00 - € 438,00

Kleur/Finish

Kleur/Finish

Merk

Merk

Materiaal

Materiaal

Interieurstijl

Interieurstijl

Serie

Serie

Slotafstand i

Slotafstand

Vorm rozet/schild

Vorm rozet/schild

Richting

Richting

Kerntrek beveiliging

Kerntrek beveiliging

Stijl

Stijl

Geveerd

Geveerd

Keurmerk

Keurmerk

Er zijn 110 producten.

Item 1-24 van 110 in totaal item(s)

Actieve filters

Voordeurbeslag zwart

Zwarte accenten in het interieur is de trend van het moment. Deze trend is ook goed door te voeren in uw voordeurbeslag. Zo kunt u deze moderne en strakke interieurstijl doorvoeren tot buiten uw huis. In ons assortiment vindt u veel zwart deurbeslag. Neem het zwarte veiligheidsbeslag van Intersteel. Deze set is uitgevoerd met een extra bescherming tegen inbraak en is met zijn zwarte coating een echte eyecatcher op uw voordeur. 

Kerntrekbeveiliging in uw voordeurbeslag

Al ons voordeurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging. Eén van de belangrijkste manieren om de kans op inbraak bij uw thuis te voorkomen. Hoe werkt de kerntrekbeveiliging? De cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. Hierdoor is het niet mogelijk voor een inbreker om uw slot open te schroeven. Daarbij bent u bij ons voordeurbeslag met een SKG-keurmerk niet alleen beschermd tegen kerntrekken, maar ook tegen lockpicking en de klopsleutelmethode. Zo is de kans op inbraak aanzienlijk kleiner en sluit u met een veilig gevoel uw voordeur af.