Espagnoletsloten

Hier vindt u ons assortiment sloten voor espagnoletten. Met deze sloten beveiligt u deuren en ramen met een espagnolet sluiting. Kies het slot dat past bij uw pompespagnolet of krukespagnolet. Wij bieden deze sloten aan van de merken Formani en Intersteel.

Espagnoletsloten kopen? Ruim assortiment
Category image
close

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn espagnoletsloten?

Espagnoletsloten zijn ontworpen om espagnoletten te vergrendelen. Espagnoletten zijn lange stangen die worden gebruikt om ramen en deuren te vergrendelen. Dit vergrendelingssysteem wordt vaak gebruikt op dubbele deuren, zoals Franse deuren of openslaande deuren. 

Werking espagnoletsloten

Hier leest u meer over de werking van deze sloten:

- Wanneer u de hendel of het handvat van de deur draait, activeert u het espagnoletslot.

- De espagnoletstang, die aan de binnenkant van de deur loopt, wordt omhoog of omlaag bewogen, afhankelijk van de draairichting van de hendel.

- Deze beweging zorgt ervoor dat de espagnoletstang zich in de vergrendelde positie vastzet in de daarvoor bestemde vergrendelingspunten in de deurkozijn of -frame.

Veiligheid espagnoletsloten 

De espagnoletsloten zijn een veilige optie:

- Een van de belangrijkste voordelen van espagnoletsloten is hun vermogen om de deur op meerdere punten te vergrendelen.

- In tegenstelling tot traditionele sloten die slechts op één punt vergrendelen, verdelen espagnoletsloten de vergrendelingskracht gelijkmatig over meerdere punten langs de hoogte van de deur.

- Hierdoor wordt voorkomen dat de deur gemakkelijk kan worden geforceerd of uit zijn frame kan worden gelicht, waardoor het moeilijker wordt voor ongewenste indringers om toegang te krijgen tot het pand.

Kenmerken espagnoletsloten

Hier zijn enkele kenmerken over espagnoletsloten:

- Functie: Espagnoletsloten worden gebruikt om espagnoletten te vergrendelen, waardoor deuren en ramen stevig gesloten blijven.

- Soorten espagnoletten: Er zijn verschillende soorten espagnoletten, waaronder pompespagnoletten en krukespagnoletten. Het type espagnolet bepaalt welk type slot nodig is.

- Installatie: Espagnoletsloten kunnen vaak worden geïnstalleerd door ze eenvoudigweg op de espagnoletstang te schuiven en ze vast te zetten met bijgeleverde bevestigingsmaterialen.

- Veelzijdigheid: De sloten kunnen worden gebruikt op verschillende soorten ramen en deuren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Espagnoletsloten kopen bij Deurbeslagdirect.nl

Kies uw espagnoletslot bij Deurbeslagdirect. Bij ons profiteert u van gratis verzending bij bestellingen vanaf 49 euro. Bovendien zijn we trots op ons Webshop Keurmerk, wat aangeeft dat u bij ons betrouwbaar online kunt winkelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog bij ons!