Product filter

Vorm rozet/schild
Stijl
Kerntrek beveiliging
Buitendeurbeslag
Buitendeurbeslag

De buitendeur verdient mooi deurbeslag. U wilt toch ook dat uw tuin- of voordeur is voorzien van een mooie deurklink? Ontdek ons ruime aanbod aan buitendeurbeslag. Al onze buitendeur producten en accessoires zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in RVS, messing (PVD) en in verschillende stijlen.

Van huisnummers tot aan deurgrepen

Zoekt u ...

De buitendeur verdient mooi deurbeslag. U wilt toch ook dat uw tuin- of voordeur is voorzien van een mooie deurklink? Ontdek ons ruime aanbod aan buitendeurbeslag. Al onze buitendeur producten en accessoires zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in RVS, messing (PVD) en in verschillende stijlen.

Van huisnummers tot aan deurgrepen

Zoekt u huisnummers of letters, briefplaten, tochtkleppen, voordeurknoppen, beldrukkersdeurgrepen of kierstandhouders voor uw buitendeur? Je koopt het snel en gemakkelijk via onze website.

Veiligheidsbeslag voor uw buitendeur

Veiligheid is erg belangrijk. U kunt uw buitendeur bijvoorbeeld extra beveiligen met veiligheidsrozettenveiligheidsschilden en (digitale) deurspionnen. Bekijk al ons veiligheidsbeslag.Meer

Subcategorieën

 • Briefplaten

  Op zoek naar een brievenbusklep voor in de deur? Deurbeslagdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen. De brievenbussen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in RVS, messing en messing PVD in verschillende stijlen en finishes. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie briefplaat, eventueel met tochtklep voor aan de binnenzijde van de deur! Kijk voor een ruim aanbod brievenbussen in onze webshop Brievenbusdirect.nl.

 • Deurduwers

  Het logo van uw bedrijf leent zich bijzonder goed voor de verwerking in een deurduwer. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan de entree van uw showroom, kantoor of ander gebouw. Een deurduwer combineert functionaliteit en herkenbaarheid. Onze deurduwers zijn van hoge kwaliteit, gemaakt op maat en per stuk, in een glashelder acryl. De prachtige deurduwers geven uw ingangsdeur de ultieme “finishing touch”! Naast gepersonaliseerde deurduwers bieden we ook een aantal 'colourpads' aan: prachtige deurduwers in één kleur.

 • Deurbellen

  Wilt u een mooie deurbel kopen voor uw voordeur? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u gemakkelijk een deurbel vinden die bij u past. In assortiment vindt u hoogwaardige beldrukkers in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij beldrukkers in messing met een finish of in RVS.

   
  Zoekt u een deurbel met camera? Bekijkt u dan de deurintercom met camera van eGuard.

 • Deurgrepen

  Wij bieden een ruime keuze in deurgrepen vervaardigd uit geborsteld roestvast staal (matte uitstraling). Door het gebruik van massief RVS hebben deze deurgrepen een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. De deurgrepen worden per stuk en per paar geleverd en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, buisdiktes en vormen.

 • Deurkloppers

  Met een robuuste deurklopper met nostalgisch geluid, kunt u horen wanneer er iemand voor uw deur staat. Hoewel de deurklopper ingehaald is door de deurbel, wordt het toch nog vaak toegepast op klassieke en landelijke woningen.

 • Huisnummers

  Bij iedere voordeur horen ook mooie huiscijfers. Ons assortiment bestaat uit huiscijfers- en letters in verschillende materialen (messing en RVS) voorzien van de finish die bij uw huis past!

 • Tochtkleppen

  Op zoek naar een tochtwering voor uw deur? Deurbeslagdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment tochtkleppen en tochtweringen. De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in RVS, messing en messing PVD in verschillende stijlen en finishes. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie tochtafsluiter, eventueel met briefplaat voor aan de buitenzijde van de deur. Kijk voor een ruim aanbod brievenbussen in onze webshop Brievenbusdirect.nl.

 • Voordeurknoppen

  Voordeurknoppen zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Of u nou een vierkante, ronde of ovale knop wilt, u kunt het allemaal vinden in ons assortiment. Daarnaast zijn ze in diverse maten, kleuren en finishes te verkrijgen. Denk eraan dat u de knop niet in het midden van uw voordeur plaatst, zodat u de voordeur eenvoudig kunt openen.

 • Voordeursets

  Uw voordeur in één keer voorzien van een nieuwe uitstraling? Dat kan met één van onze 4- 5- of 6-delige voordeursets uitgevoerd in modern geborsteld RVS, trendy mat zwart of klassiek getrommeld messing. De voordeursets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en alle artikelen passen perfect bij elkaar.

per pagina
Toont 1 - 24 van 487 producten