Product filter

Vorm rozet/schild
Stijl
Kerntrek beveiliging
Buitendeurbeslag
Buitendeurbeslag

Ook een buitendeur verdient mooi deurbeslag. Naast veiligheidsbeslag kunt u bij ons ook alle accessoires bestellen voor een fraaie entree: briefplaten en tochtkleppen, voordeurknoppen, beldrukkers, huiscijfers- en lettersdeurgrepen en kierstandhouders

Klik hier voor ons veiligheidsbeslag: veiligheidsrozetten, veiligheidsschilden en (digitale) deurspionnen.

Ons beslag voor buitendeuren is verkrijgbaar in RVS, messing en messing PVD in verschillende stijlen en finishes.

Subcategorieën

 • Briefplaten

  Op zoek naar een brievenbusklep voor in de deur? Deurbeslagdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment brievenbuskleppen. De brievenbussen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in RVS, messing en messing PVD in verschillende stijlen en finishes. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie briefplaat, eventueel met tochtklep voor aan de binnenzijde van de deur! Kijk voor een ruim aanbod brievenbussen in onze webshop Brievenbusdirect.nl.

 • Deurduwers

  Het logo van uw bedrijf leent zich bijzonder goed voor de verwerking in een deurduwer. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan de entree van uw showroom, kantoor of ander gebouw. Een deurduwer combineert functionaliteit en herkenbaarheid. Onze deurduwers zijn van hoge kwaliteit, gemaakt op maat en per stuk, in een glashelder acryl. De prachtige deurduwers geven uw ingangsdeur de ultieme “finishing touch”! Naast gepersonaliseerde deurduwers bieden we ook een aantal 'colourpads' aan: prachtige deurduwers in één kleur.

 • Deurbellen

  Bij uw voordeur of entree hoort ook een mooie beldrukker. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen hoogwaardige beldrukkers. Uitgevoerd en messing met een finish of in RVS.

 • Deurgrepen

  Wij bieden een ruime keuze in deurgrepen vervaardigd uit geborsteld roestvast staal (matte uitstraling). Door het gebruik van massief RVS hebben deze deurgrepen een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. De deurgrepen worden per stuk en per paar geleverd en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, buisdiktes en vormen.

 • Deurkloppers

  Met een robuuste deurklopper met nostalgisch geluid, kunt u horen wanneer er iemand voor uw deur staat. Hoewel de deurklopper ingehaald is door de deurbel, wordt het toch nog vaak toegepast op klassieke en landelijke woningen.

 • Huisnummers

  Bij iedere voordeur horen ook mooie huiscijfers. Ons assortiment bestaat uit huiscijfers- en letters in verschillende materialen (messing en RVS) voorzien van de finish die bij uw huis past!

 • Tochtkleppen

  Op zoek naar een tochtwering voor uw deur? Deurbeslagdirect.nl biedt u een uitgebreid assortiment tochtkleppen en tochtweringen. De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in RVS, messing en messing PVD in verschillende stijlen en finishes. Voor iedere voordeur hebben wij een mooie tochtafsluiter, eventueel met briefplaat voor aan de buitenzijde van de deur. Kijk voor een ruim aanbod brievenbussen in onze webshop Brievenbusdirect.nl.

 • Voordeurknoppen

  Voordeurknoppen zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Of u nou een vierkante, ronde of ovale knop wilt, u kunt het allemaal vinden in ons assortiment. Daarnaast zijn ze in diverse maten, kleuren en finishes te verkrijgen. Denk eraan dat u de knop niet in het midden van uw voordeur plaatst, zodat u de voordeur eenvoudig kunt openen.

 • Voordeursets

  Uw voordeur in één keer voorzien van een nieuwe uitstraling? Dat kan met één van onze 4- 5- of 6-delige voordeursets uitgevoerd in modern geborsteld RVS, trendy mat zwart of klassiek getrommeld messing. De voordeursets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en alle artikelen passen perfect bij elkaar.

per pagina
Toont 1 - 24 van 409 producten