F

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw deurkruk?

Wat is belangrijk om te weten over ons assortiment deurkrukken? Alles op een rijtje...


Prijzen

Alle deurkrukken zijn per paar geprijsd. Een enkele deurkruk (gatdeel) kost de helft van de aangegeven prijs. Gatdelen staan nog niet in onze webshop. Wilt u deze bestellen neem dan contact met ons op.

Alle rozetten/schilden zijn per paar geprijsd. Een enkel rozet/schild kost de helft van de aangegeven prijs. Enkele rozetten en schilden staan nog niet in onze webshop. Wilt u deze bestellen neem dan contact met ons op.

Sleutelplaatjes zijn per stuk geprijsd.

Deurkruk keuzehulp


Categorieën

In de categorie deurkrukken los staan alle losse deurkrukken. Deze kunt u combineren met het door u gewenste rozet of schild.

In de volgende categorieën zijn de krukken vastdraaibaar bevestigd op rozet of schild. Deze krukken worden dus geleverd zoals afgebeeld. U kunt daar geen ander rozet of schild bij kiezen:

- Deurkrukken op rozet
- Deurkrukken vast op schild
- Veiligheidsschilden


Schilden

De afgebeelde schilden in de webshop zijn de blinde uitvoeringen. Alle schilden zijn leverbaar met een PC (profielcilinder) of SL (baardsleutel) gat. Ook zijn de schilden leverbaar met een WC-sluiting.

Maatvoering schilden

Afhankelijk van het type slot zijn de schilden voorzien van toilet-, cilinder- of sleutelgat. Belangrijk is het opmeten van de juiste slotafstand. De slotafstand is de afstand (mm) tussen het midden van het
krukgat en het midden van het toilet-, cilinider- of sleutelgat. Zie de tekening hieronder.

Slotafstanden deurschilden

Bij sleutelgaten is er doorgaans sprake van 56 of 72 mm.
Bij cilindergaten is er doorgaans sprake van 55, 72 of 92 mm.
Bij toiletsluitingen is er doorgaans sprake van 57, 63 of 72 mm.

Kleuren

Ook bereikt ons regelmatig de vraag hoe de kleuren er ten opzichte van elkaar uit zien. Hieronder ziet u een afbeelding met alle kleuren en de kleurcodes onder elkaar.

Deurbeslag kleuren/finishes


Niet gevonden wat u zoekt?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op, de kans is groot dat we u kunnen helpen!