F

Intersteel Schuifdeursystemen

Zelf een schuifdeur maken?

De trend van dit moment! Wilt u een kamer afschermen of een inloopkast maken? Dankzij de schuifdeursystemen van Intersteel kunt u gemakkelijk zelf een schuifdeur maken. Een schuifdeur is niet alleen een sfeervolle eyecatcher, het neemt ook weinig ruimte in beslag.

 

Schuifdeursystemen voor elk interieur

De Intersteel schuifdeursystemen zijn verkrijgbaar in acht verschillende designs. Zo is er voor elk interieur een passend design. Bij elk schuifdeursysteem ontvangt u alle benodigdheden om een schuifdeur te maken met een deur naar keuze. Omdat u zelf de keuze heeft welke deur u wilt gebruiken, kunt u de schuifdeur gemakkelijk aanpassen naar de stijl die past bij uw interieur. De rails van deze set zijn 2 meter breed, zodat er een deur van ongeveer 1 meter breed gebruikt kan worden. Het is tevens een krachtig systeem. Het heeft maximum draagkracht van 100 kilo, dus hang die deuren maar op!

 

Railsysteem en uitbreidingssets

Er zijn verschillende uitbreidingssets verkrijg waardoor de deur over iedere gewenste lengte kan schuiven. Wilt u meerdere deuren aan een rails hangen? Geen probleem. Met een tussenrail kunt u de lengte van uw schuifdeur verlengen. Het is ook mogelijk om een dubbele deur op te hangen. Gebruik dan een set van twee hangrollen en een set van geleide- en afstandhouders. Deze sets kunt u apart bijbestellen. De schuifdeursystemen van Intersteel worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd en zijn uitermate geschikt voor montage op een zowel houten, stenen of een betonnen wand.

Schuifdeursystemen accessoires

Schuifdeur handvatten en accessoires

Bij een mooie schuifdeur horen ook bijpassende accessoires. Van mooie deurgrepen, extra rollers, stoppers, plafondbeugels tot aan deurgeleiders. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Alles voor een mooie uniforme uitstraling!

 

Schuifdeur sluitvertrager of softclose

Om een schuifdeur goed op de rails te begeleiden kunt u een sluitvertrager aanschaffen. De sluitvertrager, ook wel soft closer genoemd, zorgt voor een soepele geleiding van uw schuifdeur en helpt beschadigingen te voorkomen. U kunt de sluitvertrager toepassen op zowel de linker- als de rechterzijde van een deur.

  

Op zoek naar een ideaal schuifdeursysteem?

Bekijk alle Barndoor producten van Intersteel. Weet u al welke kleur of uitvoering u wilt hebben? Bekijk de schuifdeursystemen Mat ZwartRVS geborsteld of Antiek.

Hulp nodig? Schuif uw vraag maar door ;). Bel ons op: 024-2061340 of kijk op de contactpagina voor al onze gegevens. 

Bekijk alle schuifdeursystemen

 

 

Rendy Schuifdeuren