Schuifdeursystemen - de trend van dit moment

We willen allemaal een ruim opgezet huis, maar liefst ook afsluitbare kamers. Schuifdeursystemen maken dat mogelijk. Met de schuifdeursystemen van Intersteel is de trendy barndoor nu voor iedereen binnen handbereik. Van een zelf uitgekozen deur maak je probleemloos een schuifdeur die past in elk interieur: van robuust, industrieel tot romantisch of klassiek.

We zien steeds meer woningen, waarin de hele leefruimte één groot vertrek. In de praktijk is al die ruimte prachtig, maar blijkt niet altijd even praktisch. De barndoor, een hippe vorm van de traditionele schuifdeur, biedt een mooie oplossing voor dit probleem. Een deur die de ruimte opdeelt, maar zelf geen plek inneemt. Maak bijvoorbeeld een ruimtebesparende deur voor een kamer of gebruik schuifdeuren om een inbouwkast af te schermen. Daarnaast kunt u met een schuifdeur uw interieur verfraaien en de uitstraling van een interieur bepalen.

Intersteel Schuifdeursystemen

Geschikt voor elk interieur

De schuifdeursystemen van Intersteel zijn verkrijgbaar in acht designs. De schuifdeursysteem sets bevatten alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur te maken. Doordat je zelf je deur en schuifdeursysteem kiest, kun je iedere stijl doorvoeren in je woning. De rails zijn 2 meter breed, zodat er een deur van ongeveer 1 meter aan gehangen kan worden.

Met een maximum draagkracht van 100 kilo mag dat geen probleem zijn. Bovendien zijn er uitbreidingssets verkrijgbaar, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan de rails worden gehangen. De schuifdeursystemen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en zijn geschikt voor montage op zowel een houten als stenen / betonnen wand.

Schuifdeursystemen Mat zwart

Intersteel schuifdeursystemen RVS geborsteld

Schuifdeursystemen RVS geborsteld

Intersteel schuifdeursystemen - Antiek

Schuifdeursystemen Antiek

Schuifdeursysteem verlengen - Op maat

Voor verlenging van een Intersteel schuifdeursysteem kunt u gebruik maken van tussenrails, deze staan in onze webshop op de productpagina van het schuifdeursysteem onderaan bij accessoires. De tussenrails zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Daarnaast kunt u de bijbehorende accessoires als een set van twee hangrollen en een set geleide- en afstandhouders apart bijbestellen. Op deze manier kunt u het schuifdeursysteem bijvoorbeeld ook gebruiken voor dubbele deuren. De producten worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Schuifdeursysteem - Accessoires

Om uw schuifdeur helemaal compleet te maken biedt Intersteel ook accessoires aan. Om uw schuifdeur te kunnen openen en sluiten kunt u het beste een deurgreep of schuifdeurkom monteren. Deze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij het schuifdeursysteem. Op deze manier zorgt u voor een uniforme uitstraling in uw interieur.

Daarnaast biedt Intersteel ook een sluitvertrager of softcloser aan. Hiermee zorgt u voor een soepele geleiding van uw schuifdeur en helpt het beschadigingen te voorkomen. Deze sluitvertrager is zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de deur toe te passen.

Video: Montage Intersteel schuifdeursysteem op een betonnen wand

Video: Montage Intersteel schuifdeursysteem op een houten wand